AcasăSPORTMeciul de fotbal Steaua - CSM Iasi este LIVE aici

Meciul de fotbal Steaua – CSM Iasi este LIVE aici

Steaua si CSM Iasi se infrunta in aceasta seara, de la ora 21.30, pe Stadionul Steaua, intr-un meci contand pentru etapa a 25-a a Ligii I la fotbal.

Min. 94 – Este final de meci pe Ghencea. Steaua se impune, cu 3-1, si face un pas decisiv spre castigarea titlului.

Min. 85 Steaua – CSM Iasi 3-1. Inca un gol de Cascadorii Rasului incasat de oaspeti. Latovlevici centreaza inalt, de pe stanga, Irimia iese aiurea, il doboara pe Mihalachioaie si Tatu inscrie cu capul din cativa metri.

Min. 81 – Cristi Tanase suteaza frumos, din unghi si Irimia scoate cu emotii de langa bara.

Min. 77 – Intra Claudiu Ionescu in locul lui Hugo Moutinho.

Min. 71 – Mitic vede cartonasul galben pentru un fault grosolan asupra lui Cristi Tanase.

Min. 65 – Intra Keita in locul lui Claudiu Tudor.

Min. 61 – Intra Mihalachioaie in locul lui Onofras.

Min. 59 Steaua – CSM Iasi 2-1. Chipciu patrunde pe stanga, centreaza si Pintilii inscrie cu un sut din intoarcere, dar si cu largul concurs al unui fundas advers, care si-a impins balonul in propria poarta.

Min. 58 – Asediuu la poarta oaspetilor! Chipciu suteaza, Tatu deviaza si Irimia respinge in extremis in corner.

Min. 53 – Cristi Tanase vede cartonasul galben pentru simulare.

Min. 46 – Reghecampf risca si si-a epuizat schimbarile inca de la pauza. Au intrat Latovlevici si Pintilii si au iesit Rusescu si Pirvulescu.

22.33 – CSM Iasi a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Ghencea. Steaua si CSM Iasi sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza ciudata, in care trupa lui Laurentiu Reghecampf s-a salvat pe final.

Min. 45 Steaua – CSM Iasi 1-1. Gol de Cascadorii Rasului incasat de oaspeti. Adi Popa suteaza pe jos, Irimia respinge din nou in fata, Tatu suteaza direct in portarul iesenilor, mingea sare la Chipciu si acesta nu mai rateaza tinta.

Min. 45 – Ocazia uriasa ratata de Steaua! Adi Popa centreaza de pe dreapta, Chipciu si Rusescu se incurca la doi metri de poarta adversa, pana la urma mijlocasul suteaza, mingea il loveste pe Rusescu, Chipciu suteaza din nou si Irimia respinge incredibil de pe linia portii.

Min. 41 – In sfarsit o actiune buna de atac a Stelei. Cristi Tanase suteaza din unghi, Irimia respinge in fata si Avramia trimite in corner din fata lui Raul Rusescu.

Min. 35 – Fanii incep sa-si piarda cumpatul si sa-i apostrofeze pe elevii lui Laurentiu Reghecampf.

Min. 26 – Schimbare extrem de interesanta la Steaua. A intrat Cristi Tanase in locul lui Rapa. Prepelita este noul fundas dreapta al Stelei.

Min. 24 – Extrem de nervos pe marginea terenului, Laurentiu Reghecampf pregateste deja prima schimbare. El il va arunca in lupta pe Cristi Tanase. Steaua joaca apatic pana acum.

Min. 15 Steaua – CSM Iasi 0-1. Bomba in Ghencea! Claudiu Tudor transforma cu siguranta un penalty acordat in urma unui fault comis de Chipciu asupra lui Mitic. Chipciu a vazut si cartonasul galben.

Min. 11 – Bourceanu trimite primul sut pe spatiul portii adverse, dar capitanul Stelei suteaza slab, pe centru si Irimia retine fara probleme.

Min. 9 – Steaua controleaza jocul, dar inca nu gaseste culoare spre poarta adversa.

21.30 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Bucuresti, ploua, dar terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt 10-12.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Rapa, Szukala, Chiriches, Pirvulescu – Prepelita, Bourceanu – Adi Popa, Tatu, Chipciu – Rusescu. Rezerve sunt Stanca, Georgievski, Latovlevici, Cristi Tanase, Gardos, Filip, Gabi Iancu.

CSM Iasi, antrenata de Liviu Ciobotariu, incepe cu Irimia – Mitic, Cretu, Avramia, Vladu – Milea, Straton – Onofras, Claudiu Tudor, Moutinho – Patulea. Rezerve sunt Lungu, Mitrea, Ciucur, Nalati, Keita, Herghelegiu, Mihalachioaie.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
3.507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger