AcasăSPORTMeciul de fotbal Paris Saint Germain - FC Barcelona poate fi urmarit...

Meciul de fotbal Paris Saint Germain – FC Barcelona poate fi urmarit LIVE aici

Paris Saint Germain si FC Barcelona se infrunta marti seara, ora 21.45, in prima mansa din sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal.

Min. 95 – Este final de meci pe Parc des Princes. Paris Saint Germain si FC Barcelona termina la egalitate, 2-2, un meci extrem de spectaculos in care ambele formatii si-au creat numeroase ocazii de a marca. Soarta calificarii se decide pe Camp Nou, iar Paris Saint Germain poate profita de apararea nesigura a catalanilor.

Min. 94 PSG – Barcelona 2-2. Jallet centreaza inalt de pe dreapta, Ibrahimovic recentreaza cu capul si Matuidi inscrie cu un sut plasat, din 16 metri, dar si cu largul concurs al lui Victor Valdes, care a avut un plonjon cel putin ciudat.

Min. 89 PSG – Barcelona 1-2. Xavi transforma cu siguranta un penalty obtinut de Alexis Sanchez. Atacantul Barcelonei a fost agatat in careu de portarul Salvatore Sirigu, care a vazut cartonasul galben.

Min. 87 – Ibrahimovic vede si el cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Jordi Alba.

Min. 85 – Dani Alves vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 83 – Mascherano este accidentat si ii va ceda locul pustiului Marc Bartra.

Min. 80 – La oaspeti a intrat Tello in locul lui David Villa.

Min. 80 PSG – Barcelona 1-1. Gazdele au executat o lovitura libera de pe stanga, Thiago Silva a reluat cu capul, mingea a lovit bara si Ibrahimovic a inscris cu o reluare din apropiere, dar dintr-un offside urias.

Min. 75 – Mascherano vede cartonasul galben, pentru un fault comis asupra lui Menez, si va rata returul de pe Camp Nou. La gazde a intrat Gameiro in locul lui Javier Pastore.

Min. 70 – Marco Verratti intra in locul lui Beckham.

Min. 69 – Dani Alves suteaza fantastic din lovitura libera de la 30 de metri si mingea ocoleste de putin poarta adversa.

Min. 69 – Beckham vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Alexis Sanchez.

Min. 66 – Matuidi vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Iniesta si va rata returul de pe Camp Nou. La gazde a intrat Jeremy Menez in locul lui Lavezzi.

Min. 64 – Dani Alves il lanseaza excelent pe Alexis Sanchez, dar acesta se complica, intarzie momentul sutului si este deposedat.

Min. 62 – Jordi Alba vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 46 – A intrat Fabregas in locul lui Messi, accidentat. Argentinianul a suferit o rana deschis la genunchi, in prima repriza, fiind raschetat cu crampoanele de un adversar.

22.47 – PSG a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Parc des Princes. Barcelona conduce, cu 1-0, dupa o repriza dominata de Paris Saint Germain si in care geniul lui Messi a facut diferenta.

Min. 43 – Messi rateaza de putin dubla. Argentinianul trece usor de Thiago Silva si suteaza in forta, putin peste poarta adversa.

Min. 38 PSG – Barcelona 0-1. Dani Alves il lanseaza excelent pe Messi si argentinianul inscrie cu un sut din prima, la coltul lung.

Min. 26 – Recital de ocazii la poarta Barcelonei. Ibrahimovic suteaza periculos, din unghi, putin pe langa poarta adversa.

Min. 19 – Ibrahimovic suteaza frumos, din lovitura libera de la 20 de metri si Victor Valdes respinge in extremis.

Min. 18 – Pique vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Ibrahimovic.

Min. 17 – Iniesta trimite un carlig frumos din coltul careului si mingea ocoleste de putin poarta adversa.

Min. 15 – Pastore suteaza frumos din unghi, Victor Valdes respinge de langa bara, iar apoi retine din picioarele lui Alex.

Min. 5 – Ocazie mare ratata de parizieni. Lavezzi patrunde pe dreapta, suteaza din unghi si mingea loveste bara.

21.45 – Barcelona a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Paris, terenul se prezinta in conditii bune, iar tribunele sunt pline pana la refuz.

Paris Saint Germain, antrenata de Carlo Ancelotti, incepe cu Sirigu – Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell – Lucas Moura, Beckham, Matuidi, Pastore – Ibrahimovic, Lavezzi. Rezerve sunt Douchez, Sakho, Van Der Wiel, Menez, Chantome, Verratti, Gameiro.

FC Barcelona, antrenata de Tito Vilanova, incepe cu Victor Valdes – Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba – Xavi, Sergio Busquets, Iniesta – Alexis Sanchez, Messi, David Villa. Rezerve sunt Pinto, Marc Bartra, Montoya, Fabregas, Thiago Alcantara, Song, Tello.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
1.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger