AcasăSPORTMeciul de fotbal Otelul - Steaua poate fi urmarit LIVE aici

Meciul de fotbal Otelul – Steaua poate fi urmarit LIVE aici

Otelul Galati si Steaua Bucuresti se infrunta in aceasta seara, ora 21.30, in ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal.

Min. 95 – Este final de meci la Galati. Otelul – Steaua se termina 1-1, dupa o intalnire dominata de oaspeti, dar in care trupa lui Laurentiu Reghecampf a platit tribut numeroaselor greseli individuale.

Min. 94 Otelul – Steaua 1-1. La ultima faza a meciului, Iorga centreaza de pe stanga, din lovitura libera, pe coltul lung si Sarghi egaleaza cu o superba lovitura cu capul.

Min. 84 – Intra si Antunes in locul lui Didi.

Min. 80 – Intra Gabi Iancu in locul lui Chipciu.

Min. 74 – Intra Prepelita in locul lui Cristi Tanase.

Min. 71 – Iorga suteaza in forta, din lovitura libera de la 21 de metri, si Tatarusanu retine.

Min. 64 – Tatu patrunde frumos pe stanga, suteaza pe coltul scurt si Grahovac are din nou mari emotii la un sut banal. Din fericire pentru gazde, mingea se duce in plasa laterala.

Min. 62 Otelul – Steaua 0-1. Din lovitura libera acordata aiurea de Alexandru Tudor, Bourceanu centreaza, Rusescu prelungeste cu capul si Szukala inscrie cu un sut la coltul scurt, dar si cu largul concurs al lui Grahovac, care a scapat, practic, balonul in plasa.

Min. 62 – Sarghi vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Tatu. O decizie exagerata a lui Alexandru Tudor.

Min. 60 – Benga vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Tatu.

Min. 59 – Murgoci vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Chipciu.

Min. 57 – Intra Murgoci in locul lui Daniel Popescu. Intra si Tatu in locul lui Adi Popa.

Min. 56 – Vancea suteaza frumos, din unghi si Tatarusanu retine.

Min. 55 – Szukala vede si el cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Vancea.

Min. 53 – Cojoc vede cartonasul galben pentru un fault comis la centrul terenului. La gazde a intrat Astafei in locul lui Gabi Paraschiv.

Min. 49 – Chipciu suteaza frumos, din unghi si mingea ocoleste de putin poarta adversa.

22.42 – In sfarsit s-a reluat jocul. Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

22.40 – Faze de Cascadorii Rasului la Galati. Lovitura de start a reprizei a doua intarzie din cauza fanilor galateni, care arunca cu role de hartie pe gazon, dar si din cauza arbitrului Alexandru Tudor, mult prea scrupulos.

Min. 45 – Este pauza la Galati. Otelul si Steaua sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza dominata clar de oaspeti.

Min. 45 – Atac prelungit al Stelei, Szukala suteaza din unghi, de la distanta si Grahovac respinge in extremis in corner.

Min. 27 – Rusescu rateaza o noua ocazie uriasa! Atacantul Stelei l-a pacalit usor pe Benga, a scapat singur cu Grahovac, dar a sutat slab, pe centru si portarul Otelului a reusit sa respinga.

Min. 14 – Otelul a reusit sa echilibreze jocul, dupa un inceput bun al Stelei.

Min. 4 – Rusescu rateaza prima mare ocazie a meciului! Bourceanu a centrat de pe dreapta, din corner, Rusescu a reluat cu capul din 6 metri si Grahovac a reusit sa respinga.

21.33 – Otelul a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Galati, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 10.000 de spectatori.

Otelul, antrenata de Petre Grigoras, incepe cu Grahovac – Cojoc, Sarghi, Benga, Popescu – Giurgiu, Neagu – Vancea, Gabi Paraschiv, Iorga – Didi. Rezerve sunt Branet, Sergiu Costin, Antunes, Murgoci, Filip, Astafei, Stromajer.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase – Rusescu. Rezerve sunt Stanca, Rapa, Pirvulescu, Filip, Prepelita, Iancu, Tatu.

MECIUL POATE FI URMARIT LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
2.648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger