AcasăSPORTMeciul de fotbal Olanda - Romania poate fi urmarit LIVE aici

Meciul de fotbal Olanda – Romania poate fi urmarit LIVE aici

Final de meci pe Amsterdam Arena. Olanda se impune cu 4-0, dupa un meci pe care l-a dominat de la un capat la altul. Van Persie si ai lui ne-au predat o lectie de fotbal si se pune intrebarea … Chiar meritam sa mergem la turneul final? Piturca: „Nu demisonez, am un contract!”

Nationala de fotbal a Romaniei sustine marti seara (ora 21.30) un meci extrem de important impotriva Olandei, in deplasare, in preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Min. 94 – Este final de meci pe Amsterdam Arena. Olanda se impune, cu 4-0, dupa un meci pe care l-a dominat clar in totalitate. Van Persie si ai lui ne-au predat o lectie de fotbal si se pune intrebarea … Chiar meritam sa mergem la turneul final?

Min. 90 Olanda – Romania 4-0. Chiriches gresete o pasa simpla, trimitand in afara terenului. Olandezii repun inalt, Gardos respinge modest cu capul, Mahar suteaza splendid de la 18 metri, Pantilimon respinge in fata si Lens, pierdut de sub marcaj de acelasi Gardos, indeplineste o simpla formalitate.

Min. 88 – Chipciu vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Lens.

Min. 86 – Iese Van Persie si intra Siem de Jong.

Min. 80 – Clasie intra in locul lui Van Der Vaart.

Min. 78 – Bogdan Stancu suteaza frumos, in forta si Vermeer scoate cu dificultate de langa bara.

Min. 73 – Iese De Guzman si intra Adam Maher, jucator nascut in 1993.

Min. 68 – Piturca face si ultima schimbare: Mutu in locul lui Grozav.

Min. 65 Olanda – Romania 3-0. Gardos face o alunecare prosteasca in careu, il agata pe Lens si Van Persie transforma cu siguranta penalty-ul acordat de Mark Clattenburg.

Min. 63 – Faza de „Cascadorii Rasului”. Piturca forteaza o schimbare inaintea unei lovituri libere. Intra Torje in locul lui Adi Popa. Mijlocasul Granadei se grabeste sa execute lovitura libera si suteaza direct in Bogdan Stancu.

Min. 61 – Daley Blind vede cartonasul galben pentru un fault dur asupra lui Adi Popa.

Min. 60 – Piturca muta: Chipciu in locul lui Cristi Tanase.

Min. 56 Olanda – Romania 2-0. Tamas si Chiriches se incurca pe dreapta, Robben intercepteaza, ii pacaleste lejer, centreaza spre coltul scurt si Van Persie inscrie cu o lovitura cu capul absolut superba. Mingea s-a dus spre coltul lung, a lovit bara si a intrat in poarta.

Min. 50 – Strootman centreaza de pe stanga, Gardos da pe langa minge si Van Persie suteaza din 12 metri, pe centru, Pantilimon retinand fara probleme.

Min. 47 – Bruno Martins Indi vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Adi Popa.

22.36 – Romania a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Amsterdam. Olanda conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza controlata de gazde, dar in care si Romania a avut cateva momente bune, mai ales spre final.

Min. 37 – Ocazie uriasa ratata de echipa noastra! Tamas castiga un duel aerian cu Daley Blind, trimite pana la Adi Popa, acesta patrunde frumos pe dreapta, suteaza din 16 metri, spre coltul lung si Vermeer respinge in extremis in corner. Lovitura de colt a ramas fara rezultat!

* Turcia – Ungaria 1-1 (Bode ’73)

* Turcia – Ungaria 1-0 (Burak Yilmaz ’65)

Min. 21 – Olandezii paseaza fara probleme si controleaza jocul. Romania are doar statutul de sparring-partner.

Min. 12 Olanda – Romania 1-0. Lens castiga lejer un nou duel cu Rat, centreaza, Van Persie intoarce pentru Van Der Vaart si mijlocasul lui Hamburg inscrie cu un sut plasat, la coltul lung.

Min. 11 – Ocazie uriasa a olandezilor! Lens patrunde pe dreapta, trece usor de Rat, centreaza excelent in fata portii si Van Persie, singur la sase metri, trimite putin pe langa poarta. Avem noroc! Vedeta lui Manchester United nu rateaza, de obicei, dintr-o asemenea pozitie.

Min. 7 – Strootman suteaza frumos, prin surprindere, de la 25 de metri si Pantilimon respinge cu mari emotii.

21.33 – Olanda a avut lovitura de start a meciului. Vremea este geroasa la Amsterdam, dar terenul se prezinta in conditii bune, iar tribunele sunt aproape pline.

Olanda, antrenata de Louis Van Gaal, incepe cu Vermeer – Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Daley Blind – Strootman, Van Der Vaart, De Guzman – Lens, Van Persie, Robben. Rezerve sunt Vorm, Stekelenburg, Van Rhijn, Vlaar, Mathijssen, Kuyt, Clasie, Schaken, Vilhena, Siem de Jong, Adam Maher, Ola John.

Romania, antrenata de Victor Piturca, incepe cu Pantilimon – Tamas, Gardos, Chiriches, Rat – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Grozav, Cristi Tanase – Bogdan Stancu. Rezerve sunt Tatarusanu, Silviu Lung, Luchin, Chipciu, Mutu, Dragos Grigore, Torje, Keseru, Stefan Radu, Rusescu, Maxim.

POTI VEDEA MECIUL LIVE-VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
3.321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger