AcasăSPORTMeciul de box dintre Lucian Bute si Jean Pascal este LIVE aici

Meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Pascal este LIVE aici

Confruntarea dintre Lucian Bute si Jean Pascal, cel mai asteptat meci de box din istoria Canadei, se disputa sambata noaptea la Montreal.

Vezi primele Reactii dupa meciul Bute – Pascal: Intre retragere si revansa!

Este o decizie unanima si este o decizie in favoarea lui Jean Pascal. Haitianul a castigat tactic meciul toti cei trei arbitrii-judecatori i-au adat victoria: 116-112, 117-111 si 117-110. Din pacate Pascal a fost mai bun astazi si devine campion mondial WBC Diamond la categoria grea. Momente dificile pentru Lucian Bute care sufera a doua infrangere din ultimele trei confruntari. Ramane de vazut ce va decide acum romanul. Daca va mai continua sa boxeze si daca o va face de vazut la ce categorie o va face. Confruntarea cu Pascal a demonstrat ca lui Bute nu-i prieste categoria semigrea unde viteza sa are de suferit.

Repriza XII – De departe cea mai spectaculoasa repriza a meciului. Bute l-a bagat pe Pascal doua minute in coltul ringului si a dat in el cat a putut de mult si cat a putut de tare, dar haitianul a rezistat eroic. Lucian trebuia sa iasa mai devreme la atac. Asa, asteptam o decizie care este foarte posibil sa se indrepte catre Pascal.

Repriza XI – Momente mai bune pentru Bute pe finalul reprizei, dar mult prea putin pentru ce asteptari erau. Si Bute mai are doar trei minute la dispozitie pentru a scoate ceva din acest meci.

Repriza X – Momente tot mai dificile pentru Lucian. Nici repriza a zecea nu a adus ceva bun din partea pugilistului roman. Ba chiar Bute sangereaza destul de tare si are ochiul stang usor tumefiat. Haitianul face si show pe finalul reprizei, cand a boxat fara sa se uite la adversar.

Repriza IX – 1-2 viclean si Pascal face inca o repriza buna. Bute tine centrul ringului, dar loveste mult prea timid.

Repriza VIII – Inca o repriza in care Pascal loveste mai clar. Haitianul este in avantaj.

Repriza VII – Pascal loveste mai mult, loveste puternic, dar in garda. Totusi, haitianul puncteaza la impresia artistica. Bute este inca destul de temator. Stie ca daca se expune risca sa fie surprins. Bute ar trebui sa accelereze.

Repriza VI – Momente dificile pentru Lucian. Este posibil ca Pascal sa fi terminat deja benzina si haitianul a inceput sa scoata din joben trucurile nesportive. Bute a acuzat o lovitura dupa ceafa, iar haitianul a fost avertizat verbal si pentru box cu capul inainte.

Repriza V – Momente bune pentru Lucian, insa pugilistul nostru are nevoie de mai multe combinatii, are nevoie de acele ruperi de ritm care l-au facut celebru.

Repriza IV – Pascal da drumul mai mult la brate pe final si fura impresia artistica. Haitianul combina bine loviturile la corp cu upercuturile si croseele de stanga la figura, insa cele mai multe dintre lovituri s-au oprit in garda lui Bute. Lucian se mentine bine in meci.

Repriza III – Repriza mai buna pentru Lucian, care a punctat de doua-trei ori cu croseul de stanga. Deocamdata, insa, partida se disputa sub semnul unui echilibru absolut. S-a lovit putin, s-a punctat putin. Ramane de vazut cine sta mai bine la capitolul conditie fizica.

Repriza II – Bute a inceput sa dea mai mult drumul la brate si l-a surprins de cateva ori pe Pascal. Totusi, haitianul a avut raspuns pe masura in ultimele 30 de secunde, cand l-a trimis in corzi pe roman. Lucian pare destul de tensionat.

Repriza I – S-a lovit putin. Ambii luptatori au preferat o tactica de asteptare. Bute cauta sa profite de plusul de alonja si de viteza, dar Pascal raspunde cu lovituri grele, mai ales la corp.

06.34 – Incepe marele meci. HAI LUCIAN!!! HAI ROMANIA!!!

06.28 – Intra in ring si Jean Pascal. Intensitatea creste la cote alarmante in Bell Center, din Montreal. Sunt ultimele momente dinainte de startul mult asteptatului meci.

06.25 – Bute intra in ring, in uralele celor 20.000 de fani. Daca mai existau dubii de astazi este clar. Bell Center din Montreal este cu Lucian. Romanul a fost aplaudat furtunos si cand erau prezentate imagini de la vestiar cu momentele de incalzire ale celor doi pugilisti.

Ultimul meci dinainte de marea confruntarea a serii s-a incheiat la egalitate. Cubanezul Mike Perez si camerunezul Carlos Takam au incheiat la egalitate un meci disputat la categoria grea, pe durata a zece reprize. Astfel, Perez ramane neinvins in 21 de partide, iar Takam si-a pastrat centura de campion mondial la categoria grea, in versiunea WBF. Interesant este ca acesta a fost primul meci disputat de Takam in afara Europei. Camerunezul a invins multi romani la viata lui, inclusiv pe celebrul Catalin Zmarandescu, sportiv pe care l-a facut knock-out in repriza a doua intr-un meci disputat in 2007, la Lille.

La ora 06.15, ora Romaniei, este programat sa inceapa marele meci dintre Bute si Pascal, ora de start a partidei fiind impusa de HBO, post care transmite in direct confruntarea in SUA. Primele meciuri ale galei au adus cateva rezultate asteptate. Eleider Alvarez l-a invins la decizie pe Andrew Gardiner, Mikael Zewski l-a facut knock-out, in repriza a saptea, pe Krsysztof Szot, iar Artur Beterbiev l-a facut knock-out, in repriza a patra, pe Gabriel Lecrosnier.

 

Dupa mai bine de un an de discutii si negocieri, mult asteptatul moment a sosit. Bute si Pascal isi incruciseaza manusile pentru doua centuri si sansa de a-si revitaliza carierele.

Bute si Pascal se bat pentru centura de campion al Americii de Nord la categoria semigrea, detinuta in acest moment de Lucian Bute, dar si pentru centura de campion WBC Diamond. Invingatorul are mari sanse la un meci pentru centura de campion mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC, impotriva canadianului Adonis Stevenson.

Bute are 31 de victorii din 32 de meciuri sustinute la profesionisti si o singura infrangere, cea suferita in fata lui Carl Froch, in mai 2012. Pascal a castigat 27 dintre cele 30 de meciuri sustinute la profesionisti. Haitianul a pierdut cu Carl Froch (decembrie 2008) si Bernard Hopkins (mai 2011) si a facut un egal cu acelasi Hopkins. Bute si Pascal trebuiau sa se bata in luna mai, anul trecut, dar confruntarea a fost amanata din cauza unei operatii suferite de pugilistul roman.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
9.529 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger