AcasăSPORTMeciul CFR Cluj - Steaua este LIVE aici

Meciul CFR Cluj – Steaua este LIVE aici

CFR Cluj si Steaua se infrunta duminica seara, ora 20.30, in cel mai asteptat meci din etapa a 28-a a Ligii I la fotbal.

Min. 94 – Este final de meci la Cluj. CFR si Steaua termina la egalitate, 0-0, un meci relativ placut ochiului si in care ambele formatii au ratat ocazii importante, cu Raul Rusescu in prim plan.

Min. 89 – Intra Bjelanovic in locul lui Hora.

Min. 86 – Rada vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Rusescu.

Min. 83 – Chipciu vede cartonasul galben pentru simulare. Mijlocasul Stelei este inlocuit cu Nikolic.

Min. 79 – Chipciu scapa singur cu Felgueiras, dar incearca un lob pretentios, loveste prost balonul si goalkeeperul CFR-ului retine fara probleme.

Min. 76 – Deac centreaza de pe stanga, din corner, Maftei reia cu capul si mingea loveste bara portii aparate de Tatarusanu.

Min. 73 – Hora suteaza frumos, din unghi si Tatarusanu respinge cu greu in corner.

Min. 65 – Deac trimite un sut-centrare de pe dreapta, mingea este deviata de Latovlevici si Tatarusanu respinge in extremis de langa bara. Intre timp la CFR a intrat Weldon in locul lui Maah.

Min. 62 – Inca o ocazie uriasa a lui Rusescu. Adi Popa centreaza de pe dreapta, Rusescu inteapa balonul din fata lui Felgueiras, dar mingea ocoleste de putin poarta CFR-ului.

Min. 61 – Intra si Tatu in locul lui Cristi Tanase.

Min. 61 – Intra Rada in locul lui Piccolo.

Min. 59 – Adi Popa centreaza in fata portii si Rusescu nu reuseste sa impinga mingea in plasa din cativa metri. Ocazie uriasa a Stelei!

Min. 54 – Prepelita vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Deac.

Min. 49 – Piccolo vede primul cartonas galben al meciului, dupa un fault grosolan asupra lui Rusescu.

Min. 46 – Reghecampf a mutat ofensiv: Prepelita in locul lui Gardos.

21.33 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Cluj. CFR si Steaua sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza controlata de gazde pana spre minutul 30 si apoi dominata clar de Steaua.

Min. 41 – Adi Popa centreaza de pe dreapta si Rusescu suteaza prost dintr-o situatie ideala. A trimis departe de poarta de la 6 metri, din pozitie centrala.

Min. 39 – Chiriches prinde un sut fabulos de la 30 de metri si mingea sterge transversala portii aparate de Felgueiras.

Min. 30 – Spiritele se incing, dupa o faza controversata la poarta CFR-ului. Bourceanu a executat un corner, de pe dreapta, Rusescu a reluat cu capul si Felgueiras a respins cu emotii. Stelistii au cerut gol. Este foarte posibil ca mingea sa fi depasit linia portii, insa centralul a lasat jocul sa continue.

Min. 26 – Camora centreaza frumos de pe stanga, Latovlevici trece pe sub balon si Deac reia cu capul, putin pe langa poarta adversa.

Min. 21 – Gardos reia spectaculos, din vole, dupa un corner executat de Bourceanu, si mingea se duce peste poarta aparata de Felgueiras.

Min. 12 – Adi Popa paseaza excelent pana la Rapa, acesta intoarce pentru Rusescu si sutul atacantului stelist trece de putin pe langa poarta adversa.

Min. 8 – Hora il lanseaza excelent pe Rui Pedro, Tatarusanu iese in intampinare, degajeaza in Chiriches si mingea ocoleste de putin poarta Stelei.

20.31 – CFR a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Cluj, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt peste 15.000 de spectatori.

CFR Cluj, antrenata de Eugen Trica, incepe cu Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora – Maftei, Muniru – Hora, Rui Pedro, Deac – Maah. Rezerve sunt Stancioiu, Rada, Sepsi, Vass, Diogo Valente, Weldon, Bjelanovic.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Gardos – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase – Rusescu. Rezerve sunt Cojocaru, Filip, Prepelita, Georgievski, Tatu, Iancu, Nikolic.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
1.785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger