AcasăSPORTMeciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial! ...

Meciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial!

Froch si Bute

Lucian Bute si Carl Froch au de trecut vineri, la 16.45, de un examen dificil inaintea marii confruntari din ring – cantarul oficial. Cei doi boxeri mai au doar cateva ore sa atinga 76, 2 kg, cat sa se incadreze la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a trecut de cantarul oficial

Froch si Bute

Bute si Froch respecta indicatiile nutritionistilor care se ocupa indeaproape de ei si le stabilesc un meniu strict, in asa fel incat sa reuseasca sa piarda, pana vineri dupa-amiaza, orice gram in plus fata de limita categoriei supermijlocie – 76,2 kg.

Cantarul oficial are loc vineri, la 16.45 (ora Romaniei-n.r.). Marele meci dintre Lucian Bute si britanicul Carl Froch va avea loc la Capital FM Arena din Nottingham, cu incepere de la ora 21.30. Confruntarea in care Lucian Bute isi pune in joc pentru a zecea oara titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, va fi transmisa de The Money Channel.

Romanul in varsta de 32 de ani declara in urma cu doar cateva saptamani ca vrea sa fie primul boxer care il invinge pe britanicul Froch la el acasa. „Presiunea este pe mine, pentru ca Froch a pierdut deja. Insa, el va simti gustul infrangerii si pe 26 mai. Voi fi primul boxer care-l bate la el acasa”, spunea Bute.

author avatar
Cristina Stefan
2.798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger