AcasăSPORTMeciul Bayern - Barcelona este LIVE aici

Meciul Bayern – Barcelona este LIVE aici

Bayern Munchen si FC Barcelona se intalnesc marti seara, ora 21.45, in prima mansa din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

Min. 93 – Este final de meci la Munchen. Bayern se impune de o maniera categorica, scor 4-0, si este cu un picior si jumatate in semifinalele Ligii Campionilor.

Min. 91 – Inieste vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Javi Martinez.

Min. 89 – Jordi Alba vede cartonasul galben pentru un gest nesportiv comis asupra lui Robben.

Min. 89 – Intra Shaqiri in locul lui Ribery.

Min. 86 – Alexis Sanchez vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Robben. Schweinsteiger vede si el cartonasul galben pentru un fault dur.

Min. 81 Bayern – Barcelona 4-0. David Alaba patrunde frumos pe stanga, centreaza in fata portii si Thomas Muller pune latul pentru un gol absolut senzational. Imediat dupa gol, Thomas Muller a fost inlocuit cu Claudio Pizarro, iar David Villa a intrat in locul lui Pedro.

Min. 80 – Thomas Muller patrunde frumos pe dreapta, suteaza din cativa metri si Victor Valdes scoate in extremis.

Min. 72 Bayern – Barcelona 3-0. Robben patrunde pe dreapta si inscrie cu un sut la coltul lung. Catalanii au solicitat un fault in atac la Jordi Alba, dar golul este validat.

Min. 70 – Intra Gustavo Luiz in locul lui Mario Gomez.

Min. 69 – Bartra reia spectaculos din cativa metri si Neuer retine.

Min. 55 – Robben ia o actiune pe cont propriu, trece in viteza de doi adversari, trimite pana la Ribery si sutul francezului trece putin pe langa poarta adversa.

Min. 49 Bayern – Barcelona 2-0. Robben centreaza de pe dreapta, din corner, Thomas Muller recentreaza cu capul si Mario Gomez inscrie cu o reluare din cativa metri. Atacantul lui Bayern se afla intr-o pozitie suspecta de offside, dar nu mai conteaza pentru ca golul este validat.

Min. 46 – Javi Martinez vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Iniesta.

22.45 – Barcelona a avut lovitura de start a reprizei.

Min. 45 – Este pauza la Munchen. Bayern conduce, cu 1-0, pe FC Barcelona, dupa o prima repriza in care catalanii au avut posesia balonului, dar o prima repriza pe care Bayern a controlat-o tactic in totalitate.

Min. 39 – Marc Bartra vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Thomas Muller.

Min. 37 – Mario Gomez vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Messi.

Min. 29 – Pedro centreaza frumos de pe dreapta si Dante respinge in extremis din fata lui Messi.

Min. 25 Bayern – Barcelona 1-0. Robben centreaza de pe dreapta, Dante recentreaza cu capul si Thomas Muller inscrie cu o lovitura cu capul trimisa din cativa metri.

Min. 14 – Barcelona are posesia in aceste momente, dar Bayern se apara perfect, astfel ca gruparea catalana paseaza mult la centrul terenului.

Min. 2 – Bavarezii au un start fulminant de meci. Robben suteaza din unghi si Victor Valdes respinge in extremis.

21.45 – Bayern a avut lovitura de start a meciului. Vremea este superba pentru fotbal, terenul se prezinta in conditii perfecte, iar in tribune sunt peste 70.000 de spectatori.

Bayern, antrenata de Jupp Heynckes, incepe cu Neuer – Lahm, Jerome Boateng, Dante, David Alaba – Javi Martinez, Schweinsteiger – Robben, Thomas Muller, Ribery – Mario Gomez. Rezerve sunt Starke, Van Buyten, Rafinha, Shaqiri, Gustavo Luiz, Timosciuk, Claudio Pizarro.

Barcelona, antrenata de Tito Vilanova, incepe cu Victor Valdes – Dani Alves, Pique, Marc Bartra, Jordi Alba – Xavi, Sergio Busquets, Iniesta – Pedro, Messi, Alexis Sanchez. Rezerve sunt Pinto, Martin Montoya, Abidal, Song, David Villa, Fabregas, Thiago Alcantara.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
1.127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger