AcasăSPORTMeciul Astra - Steaua, din Liga I, este LIVE aici

Meciul Astra – Steaua, din Liga I, este LIVE aici

Unul dintre ultimele meciuri disputate in Liga I, pe 2013, este derby-ul Astra Giurgiu – Steaua Bucuresti, confruntare ce are loc sambata seara, de la ora 18.30.

Min. 93 – Este final de meci la Giurgiu. Derby-ul dintre Astra si Steaua se incheie la egalitate, 1-1, dupa un meci in care ambele echipe au parut epuizate de efortul depus de-a lungul unui sezon incarcat. Astra ramane lider, cel putin pana in februarie, iar Steaua ramane neinvinsa in Liga I.

Min. 84 – Schimbari la ambele echipe. A intrat Ivanovski in locul lui Budescu. A intrat si Stanciu in locul lui Piovaccari.

Min. 80 – Intra Gabi Iancu in locul lui Prepelita, accidentat.

Min. 71 – Intra Cristescu in locul lui Yahaya.

Min. 65 – Intra Tatu in locul lui Chipciu.

Min. 64 – Nemultumit de apatia jucatorilor din atac, fundasul Andrei Muresan ia o actiune pe cont propriu, il lanseaza pe Bukari, iar acesta suteaza plasat, insa Tatarusanu este la post si retine.

Min. 61 – Intra Bukari in locul lui Yoda.

Min. 59 – Steaua controleaza startul reprizei, dar nu reuseste sa loveasca periculos. Raidurile lui Chipciu si Adi Popa se opresc in preajma careului Astrei.

Min. 46 – Oaspetii incearca sa profite de avantajul moral al golului marcat chiar inainte de pauza si sa dea lovitura la Giurgiu.

19.40 – Steaua are primul atac al reprizei secunde.

Min. 45 – Este pauza la Giurgiu. Dupa o prima repriza cu multa tensiune si putin fotbal, Astra si Steaua sunt la egalitate, 1-1.

Min. 45 Astra – Steaua 1-1. Un atac prelungit al oaspetilor aduce un nou corner la poarta lui Silviu Lung. Bourceanu centreaza inalt, mingea sare cu noroc la Varela si fundasul egaleaza cu un sut din apropiere.

Min. 38 – Reghecampf este trimis in tribuna, dupa un duel verbal cu centralul Istvan Kovacs. Tensiune maxima la Giurgiu!

Min. 35 Astra – Steaua 1-0. Gazdele deschid scorul prin Gabi Enache, care a punctat cu un sut la coltul scurt. Probleme pe banca Stelei, unde Laurentiu Reghecampf este extrem de nervos dupa golul gazdelor.

Min. 25 – Bourceanu centreaza inalt, din corner, si Gardos reia periculos cu capul, putin pe langa poarta adversa.

Min. 22 – Faza dubioasa in careul Astrei. Piovaccari cade, dupa un duel cu Andrei Muresan, dar centralul lasa jocul sa continue. Decizie discutabila a lui Istvan Kovacs.

Min. 14 – Astra iese mai mult la joc dar, deocamdata, giurgiuvenii nu gasesc spatiul portii adverse.

Min. 10 – Steaua a inceput mai bine meciul si a ratat deja o ocazie importanta, prin Cristi Tanase. Sutul acestuia a fost scos cu greu de Silviu Lung. Steaua incearca sa se apere foarte sus si sa tina sub presiune constanta echipa adversa.

* Dani Coman s-a accidentat la incalzire si a fost inlocuit, in ultimul moment, cu Silviu Lung.

18.33 – Inceput de partida la Giurgiu. Steaua are primul atac.

Astra, antrenata de Daniel Isaila, incepe cu Lung – Matel, Andrei Muresan, Ben Youssef, Junior Morais – Yahaya, Laban – Gabi Enache, Budescu, Yoda – Yazalde. Rezerve sunt Giurgiu, Marian Cristescu, Takayuki, Bukari, Ivanovski, Pedro Santos.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Prepelita – Adi Popa, Cristi Tanase, Chipciu – Piovaccari. Rezerve sunt Nita, Ripa, Tatu, Pirvulescu, Stanciu, Gabi Iancu, Radut.

sursa foto: steauafc.com

author avatar
Cristi Ionita
5.129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger