AcasăSPORTMeciul amical Romania - Slovacia este LIVE aici

Meciul amical Romania – Slovacia este LIVE aici

Nationala de fotbal a Romaniei sustine miercuri seara, de la ora 21.00, meciul amical contra Slovaciei, pe National Arena, din Bucuresti. Este ultima verificare a „tricolorilor” inainte de bataliile decisive pentru calificarea la Mondialul din Brazilia, de anul viitor.

Min. 94 – Este final de meci pe National Arena. Romania – Slovacia s-a incheiat 1-1. Am asistat la un meci in care formatia noastra a aratat mari lacune pe ambele faze ale jocului. Actiunile timide din ofensiva au fost dublate de gaurile mari din defensiva, personajul negativ al confruntarii fiind Iasmin Latovlevici, jucator care, in ciuda golurilor senzationale, demonstreaza ca nu face tocmai corespunzator faza de aparare. Fundasul Stelei a fost ridiculizat de Stanislav Sestak, slovacul trecandu-si in cont un gol si doua bare.

Min. 93 – Nica vede cartonasul galben pentru un fault tare. Kucka a executat excelent lovitura libera de la circa 20 de metri si Tatarusanu a respins cu mari emotii de langa bara.

Min. 77 – Intra Depetris in locul lui Sestak. Intra si Marica in locul lui Cristi Tanase.

Min. 73 – Durica vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 71 – Intra si Nica in locul lui Matel.

Min. 70 – La oaspeti intra si Robert Mak in locul lui Weiss.

Min. 65 – Intra si Stefanik in locul lui Hamsik.

Min. 64 – Matel il lanseaza excelent pe Pintilii insa acesta se grabeste, suteaza slab si Mucha retine.

Min. 62 – Intra Nicolita in locul lui Torje. Intra Salata si Pecovski in locurile lui Kuna si Breznanik.

Min. 56 Romania – Slovacia 1-1. Weiss il lanseaza excelent pe Sestak si atacantul slovacilor egaleaza cu o superba lovitura cu capul. Sestak a profitat, din nou, de marcajul defectuos al lui Latovlevici.

Min. 46 – Victor Piturca a facut trei schimbari la pauza. Au intrat Dorin Goian, Grozav si Pintilii si au iesit Gaman, Costin Lazar si Maxim. Si slovacii au facut doua schimbari. Au intrat Piacek si Nemec si au iesit Pekarik si Jakubko.

22.06 – Slovacia a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Romania conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza in care jocul ambelor formatii a fost afectat de starea precara a terenului de joc. Romania a dominat teritorial repriza, dar s-a apropiat greu de poarta adversa, creandu-si doar doua sanse de gol, dintre care una a fost fructificata de Bogdan Stancu, cu largul concurs al lui Torje. In schimb, echipa noastra a aratat mari lacune in aparare, Slovacia, desi fara vlaga, dandu-ne emotii la fiecare actiune mai de Doamne Ajuta. Sestak a trimis de doua ori in bara, iar slovacii au mai avut 2-3 momente favorabile.

Min. 44 Romania – Slovacia 1-0. Torje ia o actiune pe cont propriu, se distreaza cu apararea adversa, centreaza de pe dreapta si Bogdan Stancu inscrie cu o superba lovitura cu capul.

Min. 41 – Cisovsky vede cartonasul galben, dupa un fault comis asupra lui Costin Lazar.

Min. 34 – Kona vede cartonasul galben, dupa un fault comis asupra lui Torje.

Min. 29 – Inca un moment fierbinte la poarta noastra. Hamsik centreaza lung, de pe stanga, Latovlevici este neglijent, Sestak reia din vole, Tatarusanu deviaza balonul si mingea se duce peste, dupa ce a lovit si transversala. Slovacii au executat scurt cornerul, mingea a ajuns la Weiss si mijlocasul lui Olympiakos a sutat periculos, putin peste poarta noastra.

Min. 26 – Primul moment important la poarta slovacilor. Bogdan Stancu a reluat cu capul, dupa o lovitura de colt, si Mucha a scos cu mari emotii de langa bara.

Min. 23 – Costin Lazar vede primul cartonas galben al meciului pentru un fault cinic, din spate.

Min. 18 – „Tricolorii” domina teritorial acest meci, insa deocamdata nu am remarcat vreun moment fierbinte la poarta slovacilor. In schimb, oaspetii raman periculosi pe contre.

Min. 2 – Slovacia rateaza prima ocazie uriasa a meciului. Sestak scapa frumos pe dreapta, il pierde pe drum pe Latovlevici, suteaza spre coltul lung si mingea loveste bara.

21.02 – Romania a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 5-6.000 de spectatori.

Romania, antrenata de Victor Piturca, incepe cu Tatarusanu – Matel, Gaman, Chiriches, Latovlevici – Hoban, Costin Lazar – Torje, Maxim, Cristi Tanase – Bogdan Stancu. Rezerve sunt Lobont, Lung, Pintilii, Grozav, Marica, Neagu, Dorin Goian, Nicolita, Alexe, Dragos Grigore, Nica.

Slovacia, antrenata de Jan Kozak, incepe cu Mucha – Pekarik, Durica, Cisovsky, Breznanik – Weiss, Hamsik, Kona, Kucka – Sestak, Jakubko. Rezerve sunt Kuciak, Piacek, Depetris, Nemec, Salata, Mak, Stefanik, Pecovsky, Kozacik.

author avatar
Cristi Ionita
817 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger