AcasăSPORTMeciul amical dintre Steaua si FC Lucerna este LIVE aici

Meciul amical dintre Steaua si FC Lucerna este LIVE aici

Steaua Bucuresti, campioana en-titre a Romaniei, sustine sambata seara, de la ora 19.00, al treilea meci amical din cantonamentul din Spania.

Min. 94 – Este final de meci. Steaua pierde, cu 0-1, amicalul cu Lucerna. Campioana Romaniei a avut o noua evolutie slaba. Trupa lui Reghecampf a avut mari probleme pe faza de aparare si a fost timida pe atac, semn ca tehnicianul Stelei are mult de lucru inaintea returului.

Min. 88 Steaua – Lucerna 0-1. Inevitabilul se produce. Timida pe atac, Steaua cedeaza si elvetienii deschid scorul. Presiunea lui Lucerna a dat roade. Gygax l-a invins pe Nita cu un sut puternic, la coltul lung.

Min. 77 – Spiritele se incing. Mai intai a fost un cartonas galben pentru Radut, care a avut o intrare grosolana. Apoi, oficialii Stelei au sarit la arbitru, dupa ce lui Tirnovan i s-a refuzat un penalty.

Min. 65 – Lucerna are o lovitura libera de pe stanga, se centreaza in careu, defensiva Stelei balbaie balonul, unul dintre atacantii elvetienilor suteaza din apropiere si Nita respinge cu o interventie fantastica.

Min. 58 – Steaua are probleme in a-si impune ritmul in fata echipei de pe locul 2 din Elvetia. Se vede ca Lucerna va incepe in curand campionatul si este intr-un stadiu mai avansat cu pregatirea fizica.

20.00 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua. Laurentiu Reghecampf a facut mai multe schimbari, pe teren intrand si pustiul Vilceanu, care are numai 16 ani.

Min. 45 – Este pauza in amicalul dintre Steaua si Lucerna. Cele doua formatii sunt la egalitate, 0-0, dupa o repriza dominata de elvetieni, dar in care Steaua a avut mai multe ocazii. Totusi, la ultima faza a reprizei, Lucerna putea da lovitura. Hyka a patruns irezistibil pe stanga, a intors pentru Renggli, capitanul elvetienilor a sutat si Tatarusanu a scos incredibil de langa bara.

Min. 28 – Adi Popa face o cursa fenomenala pe dreapta, centreaza in fata portii, Keseru deviaza si balonul se duce putin pe langa poarta adversa.

Min. 22 – Renggli, capitanul elvetienilor, vede cartonasul galben.

Min. 16 – Keseru rateaza prima ocazie a meciului. Sutul sau, din lovitura libera de la 25 de metri, ocoleste de putin poarta adversa.

Min. 12 – Lucerna a inceput bine meciul, elvetienii avand deja 3-4 cornere la poarta lui Tatarusanu.

19.00 – Lucerna a avut lovitura de start a meciului.

Dupa 1-5 cu FC Nurnberg si 0-0 cu Werder Bremen, urmatoarea adversara a Stelei de la Marbella este gruparea elvetiana FC Lucerna.

Steaua incepe confruntarea cu Lucerna cu Tatarusanu – Georgievski, Rapa, Pintilii, Latovlevici – Bourceanu, Prepelita – Adi Popa, Stanciu, Chipciu – Keseru. Rezerve sunt Nita, Gabi Matei, Aldea, Pirvulescu, Neagu, Gradinaru, Tirnovan, Radut, Varela, Kapetanos, Gabi Iancu, Vilceanu.

FC Lucerna, antrenata de Carlos Bernegger, are in lot jucatori importanti precum Dimitar Rangelov, venit de la Borussia Dortmund, internationalul elvetian Daniel Gygax sau Michel Renggli.

sursa foto: steauafc.com

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger