AcasăSPORTMeciul Aktobe - Steaua, din UEFA Champions League, este LIVE aici

Meciul Aktobe – Steaua, din UEFA Champions League, este LIVE aici

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, joaca miercuri seara, de la ora 18.00, meciul cu FC Aktobe (Kazahstan) din deplasare, din prima mansa a turului III preliminar al UEFA Champions League.

Min. 96 – Este final de meci la Aktobe. Campioana Kazahstanului si reprezentanta Romaniei in UCL au incheiat la egalitate, 2-2, la capatul unui meci dur si in care defensiva Stelei ne-a dat mari emotii. Totusi, echipa noastra are prima sansa la calificare, returul urmand a avea loc saptamana viitoare, la Bucuresti.

Min. 88 – Intra Gabi Iancu in locul lui Chipciu.

Min. 88 Aktobe – Steaua 2-2. Santana arunca un balon peste defensiva Stelei, profitand de iesirea aiurea la offside a lui Latovlevici, Arzumanian a preluat elegant si l-a executat pe Arlauskis cu un sut din cativa metri.

Min. 84 – Intra Stanciu in locul lui Adi Popa.

Min. 79 GOOOOOOOOOOLLL STEAUA! GOOOOOOOOOOLLL PREPELITAAAAA!!! Aktobe – Steaua 1-2. Mijlocasul Stelei prinde un sut fabulos, de la 40 de metri, mingea este si usor deviata si se opreste in vinclul portii celor de la Aktobe.

Min. 75 – La gazde iese Antonov si intra Zenkovici.

Min. 71 – Schimbare la Steaua. Iese Keseru si intra Valentin Lemnaru.

Min. 69 – Faza trasa la indigo cu cea de la golul gazdelor. Pizzelli centreaza inalt, din corner, Korobkin reia cu capul si Arlauskis, de aceasta data, reuseste sa retina cu mari emotii. Goalkeeperul s-a si accidentat la umar, dar ramane pe teren.

Min. 66 – Acelasi Antonov vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Adi Popa.

Min. 64 – Antonov deviaza superb si Arlauskis retine cu mari emotii.

Min. 58 Aktobe – Steaua 1-1. Pizzelli executa un corner, de pe dreapta, fundasii Stelei si Arlauskis se intrec in gafe si Korobkin egaleaza cu o lovitura cu capul.

Min. 57 – Contraatac periculos al gazdelor, mingea ajunge la Danilo Neco si sutul acestuia este blocat in extremis de Filip, cu pretul unei accidentari.

Min. 55 – La gazde a iesit Khairullin si a intrat Kapadze.

Min. 54 – Pizzelli, cel mai periculos om al gazdelor, suteaza frumos, din unghi, si mingea ocoleste de putin poarta lui Arlauskis.

Min. 47 – Chipciu suteaza frumos, de la distanta, putin pe langa poarta adversa.

19.03 – Aktobe a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Aktobe. Steaua conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza dominata de gazde si in care campioana Romaniei a lovit exact atunci cand a trebuit, respectiv pe final.

Min. 45 – Filip a vazut si el un cartonas galben pentru un fault dur.

Min. 43 GOOOOOOOOOOLLL STEAUA! GOOOOOOOOOOLLL KESERUUUU!!! Aktobe – Steaua 0-1. Chipciu suteaza cu pamantul, de la 25 de metri, goalkeeperul gazdelor greseste, respingand balonul in fata, si Keseru, pe faza, indeplineste o simpla formalitate.

Min. 39 – Varela reia cu capul, mult peste transversala.

Min. 26 – Pizzelli ii fura mingea unui fundas stelist, suteaza din 16 metri, insa o face slab si Arlauskis retine.

Min. 20 – Latovlevici vede si el cartonasul galben. Se joaca tare, cu intrari dure.

Min. 19 – Muldarov vede galben pentru un fault dur.

Min. 19 – Nemultumit de apatia coechipierilor sai, Varela urca in atac, suteaza de la 40 de metri, dar trimite in peluza.

Min. 11 – Tanase se repliaza greu, Pizzelli profita, patrunde in diagonala, suteaza din unghi si Arlauskis retine.

Min. 10 – Jucatorii de la Aktobe au avut un start furtunos de meci, dar nu au reusit sa-si creeze ocazii mari.

18.02 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa la Aktobe, terenul se prezinta in conditii modeste, iar in tribune sunt circa 15.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Costel Galca, incepe cu Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Filip – Adi Popa, Keseru, Cristi Tanase – Chipciu. Rezerve sunt Cojocaru, Gabi Iancu, Stanciu, Sanmartean, Parvulescu, Neagu, Lemnaru.

Aktobe, antrenata de Vladimir Gazzaev, incepe cu Sidelnikov – Mirosnicenko, Muldarov, Arzumanian, Santana – Korobkin, Tarikhaev – Danilo Neco, Pizzelli, Khairullin – Antonov. Rezerve sunt Bekbaev, Logvinenko, Tagybergen, Sabalin, Kapadze, Zenkovich, Aimbetov.

author avatar
Cristi Ionita
392 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger