AcasăSPORTMeci maraton, duel spectaculos pe zgura de la Roland Garros! Nadal, victorie...

Meci maraton, duel spectaculos pe zgura de la Roland Garros! Nadal, victorie senzațională în fața lui Djokovic. Sârbul, huiduit – VIDEO

Rafael Nadal și-a trecut în palmares o nouă victorie senzațională! Și un succes cu atât mai remarcabil cu cât a fost obținut în fața lui Novak Djokovic. Un duel între doi adversari de legendă, care intră în istoria tenisului, nu doar pentru schimburile spectaculoase de mingi, ci și ca urmare a faptului că meciul a durat peste patru ore și s-a încheiat târziu în noapte.

Rafael Nadal a făcut încă un pas important în lupta pentru trofeul actualei ediții a Grand Slam-ului de la Paris. Spaniolul s-a calificat în semifinale, la Roland Garros, după ce a trecut de sârbul Novak Djokovic, scor 6-2, 4-6, 6-2, 7-6(4).

„Oameni buni, serios, asta e o nebunie!”

Până să înceapă meciul, actualul lider al ierarhiei mondiale a avut parte de o primire nu tocmai călduroasă. La momentul în care a intrat Djokovic pe teren, din tribună s-au auzit huiduieli. John McEnroe, fost număr unu mondial și unul dintre cele mai cunoscute nume din tenisul mondial a comentat pe marginea a ceea ce s-a auzit din tribune.

„Din păcate, de data asta au fost huiduieli. Oameni buni, serios, asta e o nebunie!  Omul ăsta e o legendă a sportului nostru, iar acum pășește pe teren pentru unul dintre cele mai tari meciuri. Poate nu veți mai avea ocazie să îi vedeți vreodată unul împotriva celuilalt”, a spus John McEnroe, la microfonul Eurosport, conform gsp.ro.

Reacția lui Nadal după meciul care l-a dus în semifinalele Roland Garros

După încheierea înfruntării din sferturi, Nadal nu și-a ascuns emoția. „Ca să îl învingi pe Novak există o singură metodă – să joci la cel mai bun nivel al tău de la început până la final”, a spus Nadal, citat de news.com.au. „Noaptea asta a fost una dintre nopțile magice pentru mine”, a adăugat jucatorul spaniol.

După meci, Djokovic l-a felicitat, într-o conferință de presă, pe Nadal, pentru victorie.


author avatar
Andrei Coman
288 afisari

1 COMENTARIU

  1. foarte bine! sarbul este un martir! vesticii satanizati sa isi bage trofeele intre buci!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger