AcasăSPORTMeci demential in Italia! Jucatorii echipei gazda "au plecat mai devreme la...

Meci demential in Italia! Jucatorii echipei gazda „au plecat mai devreme la Inviere” si au incasat trei goluri! (VIDEO)

Etapa a 30-a a campionatului italian de fotbal s-a incheiat cu un meci rarisim, Napoli reusind sa se impuna, cu 5-3, pe terenul lui AC Torino si sa revina pe locul 2 in clasamentul din Serie A.

Napoletanii au condus in doua randuri, gratie unei duble reusite de Dzemaili, intre golurile elvetianului intercalandu-se reusita de generic a lui Pablo Barreto, vedeta lui AC Torino.

Desi se zbate in zona fierbinte a clasamentului, Torino a dat o replica pe masura in repriza a doua si a intors rezultatul, conducand cu 3-2, in minutul 79, gratie golurilor marcate de Jonathas si Meggiorini.

Totusi, cu 10 minute inainte de final, parca jucatorii de la Torino „au parasit mai repede suprafata de joc pentru a merge la Inviere”, aceasta fiind singura explicatie gasita de presa italiana pentru cele trei goluri incasate de gazde pe final.

Dzemaili a facut hattrick-ul, golgeterul Edinson Cavani, aruncat in lupta abia in minutul 65, si-a trecut si el in cont o dubla, iar Napoli s-a impus, cu 5-3, succes ce le permite oaspetilor sa ramana in urmarirea liderului Juventus Torino, care sambata s-a impus, cu 2-1, pe terenul lui Inter.

In celelalte meciuri din etapa a 30-a a campionatului italian de fotbal s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Atalanta – Sampdoria 0-0, Cagliari – Fiorentina 2-1, Genoa – Siena 2-2, Lazio – Catania 2-1, Palermo – Roma 2-0, Parma – Pescara 3-0, Udinese – Bologna 0-0.

[youtube]Dj3EoD52pIY[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger