AcasăSPORTMeci de zile mari pentru Universitatea Craiova. Sute de fani au fost...

Meci de zile mari pentru Universitatea Craiova. Sute de fani au fost în extaz. „Aduceți titlul în Bănie!”

Aeroportul Internațional Craiova a fost luat cu asalt, aseară, de sute de fani olteni, care voiau să felicite jucătorii echipei lor favorite, Universitatea Craiova.

De această dată, jucătorii Craiovei nu au mai putut intra în contact cu suporterii din cauza restricțiilor de distanțiere socială.

După ce au cântat alături de galerie, fotbaliștii s-au urcat în autocar, însă au fost urmăriți de suporterii dornici să continue sărbătoarea.

Materialele pirotehnice și scandarea „Faceți-ne o bucurie, aduceți titlu în Bănie!” au fost nelipsite de la sărbătoarea Universității Craiova, care speră să aducă trofeul în oraș după o pauză de aproape 30 de ani.

Cu 5 runde înainte de final, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, cu 36 de puncte. Clujenii sunt „urmăriți” îndeaproape de Universitatea Craiova. Podiumul este completat de FCSB, care are 27 de puncte și un meci mai puțin.

Craiova are un avantaj important față de CFR Cluj în lupta la titlu. Va juca meciurile cele mai tari, cu FCSB și returul cu ardelenii pe propriul teren. Cu trupa lui Dan Petrescu se va întâlni în ultima etapă, când se va putea juca cu titlul pe masă.

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
126 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger