AcasăSPORTMeci de infarct in Liga Campionilor Asiei! Vezi ce a facut formatia...

Meci de infarct in Liga Campionilor Asiei! Vezi ce a facut formatia antrenata de Razvan Lucescu

El Jaish, formatia antrenata de Razvan Lucescu, a fost aproape sa obtina prima victorie din istoria clubului in Liga Campionilor Asiei, dar intalnirea cu Teraktor Sazi s-a incheiat nedecis.

Meciul a fost unul de infarct. Oaspetii au condus cu 1-0 si 2-1, dar trupa lui Razvan Lucescu a intors rezultatul si conducea cu 3-2 in minutul 90.

De altfel, Teraktor, lider in Grupa A, a inceput mai bine meciul de la Doha si a deschis scorul prin Paixao, in minutul 24.

Wagner Riberio, eroul gazdelor, a egalat in minutul 35, dar bucuria a durat putin, Teraktor trecand din nou la conducere in startul reprizei secunde.

Salehi a facut 2-1 pentru Teraktor, in minutul 51, si se parea ca meciul este rezolvat, jucatorii lui El Jaish resimtind din plin golul incasat rapid in repriza a doua.

Totusi, Adriano a transformat un penalty in minutul 67 si a restabilit egalitate.

Cand nimeni nu mai credea, in minutul 89, Wagner Ribeiro a luat o actiune pe cont propriu si a marcat golul prin care i-ar fi putut vara in buzunar lui Razvan Lucescu prima de victorie de 50.000 de dolari.

Totusi, imposibilul a devenit posibil in prelungiri, cand brazilianul Geilson a profitat de o nesincronizare a defensivei visatoare a lui Razvan Lucescu si a marcat golul de 3-3.

El Jaish – Teraktor Sazi s-a incheiat la egalitate, 3-3, si trupa lui Razvan Lucescu are un singur punct dupa doua meciuri jucate in grupele Ligii Campionilor Asiei.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger