AcasăSPORTMeci de Grand Slam, aranjat de agentiile de pariuri!

Meci de Grand Slam, aranjat de agentiile de pariuri!

Agentiile de pariuri controleaza tot mai mult lumea tenisului

Nicio surpriza pentru pariori, dar un adevarat soc printre sportivi: Departamentul de Integritate din Tenis a anuntat ca, dupa o investigatie care a durat trei luni, suspecteaza 48 de meciuri din sportul alb pentru aranjamente impreuna cu agentiile de pariuri!

Agentiile de pariuri controleaza tot mai mult lumea tenisului

Nu o data pariorii au avut banuieli cu privire la unele cote oferite de agentii pentru anumite meciuri. Iar cand s-a intamplat ca rezultatele din teren sa confirme suspiciunile, atunci a devenit o certitudine ca intre jucatori si casele de pariuri s-a creat o legatura puternica si reciproc avantajoasa pentru ambele parti.
Cercetarile Departamentului de Integritate din Tenis au avut loc in primele trei luni ale anului, din ianuarie pana in martie. Lista partidelor suspecte contine un meci dintr-un turneu ATP de Mare Slam, dar si o partida de pe tabloul feminin. Mai sunt banuite de aranjamente 12 intalniri de la turneele Challenger si 34 de meciuri din cadrul turneelor ITF (24 la baieti si 10 la fete). Investigatia TUI confirma faptul ca incercarea a truca meciuri pentru pariuri este mai frecventa in categoriile mai mici din sportul alb. Pana in prezent, trei sportivi nu foarte cunoscuti au fost sanctionati pentru aranjarea meciurilor de tenis: Jatuporn Nalamphun (22 de ani, Thailanda), Piotr Gadomski (Polonia, locul 1608 ATP) si australianul Nickk Lindahl.

Andrei Pavel: „M-a surprins incredibil eliminarea Simonei la Stuttgart”

Fostul tenismen Andrei Pavel (foto) s-a declarat surprins de eliminarea Simonei Halep in „optimi” la Stuttgart, meci pierdut in fata numarul 71 mondial, Laura Siegemund. „Stiu ca la Fed Cup a avut o problema la picior, dar tot m-a surprins incredibil, nu stiam ce sa cred. A fost o surpriza mare. Poate ca Simona si-a pierdut increderea, a avut un an incredibil in 2015, iar acum toata lumea se intreaba de ce a pierdut meciul ala sau ala. Cu trei ani in urma, nimeni nu intreba. Simona incearca sa isi reintre in forma, dar mai intai trebuie sa fii apt 100% ca sa poti da 100%”, a comentat Pavel.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger