AcasăSPORTMECI BUTE -FROCH: LUCIAN BUTE, incurajat de romani la Nottingham: "Bute, campionul!"...

MECI BUTE -FROCH: LUCIAN BUTE, incurajat de romani la Nottingham: „Bute, campionul!” -VIDEO

(foto: captura youtube)

LUCIAN BUTE a fost sustinut de sute de romani, vineri dupa-amaiaza, la cantarul oficial de la Nottingham. Fanii i-au strigat minute in sir numele boxerului roman, acoperindu-i, practic, pe sustinatorii britanicului Carl Froch. „Bute, campionul”, au scandat fanii lui Lucian, cu doar cateva ore inainte de meciul Lucian Bute-Carl Froch.

(foto: captura youtube)

Desi initial sustinatorii lui Carl Froch l-au intampinat ostil pe Lucian Bute, in clipa in care organizatorii i-au rostit numele, la testul cantarului, fanii romanului au intrat in actiune si au strigat numele lui Bute, cat sa-i transmita lui Lucian ca nu e singur in patria adversarului. „Romania, Romania”, „Bute, Bute”, „Campionul, campionul”, au scandat fanii romanului, incuranjandu-l pe boxer cu doar cateva ore inainte de meciul de sambata, in care Lucian Bute isi pune din nou in joc centura mondiala.

Bute este foarte increzator in sansele sale. Are un moral foarte bun, chiar daca e constient ca, boxand acasa la Froch, fanii britanicului nu il vor primi prea bine in seara confruntarii. Cu toate acestea, romanul a declarat recent ca va folosi atmosfera de la gala in favoarea sa.

[youtube]fnSCaxAeHjY[/youtube]

MECI BUTE – FROCH: Vezi programul campionului roman pana la ora partidei

MECI BUTE -FROCH: LUCIAN BUTE, incurajat de romani la Nottingham: “Bute, campionul!” -VIDEO

Meciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial!

Fanii il sustin la meci pe Bute fara sa aiba voie sa fluture steagul Romaniei!

LUCIAN BUTE a trecut de cantarul oficial! -VIDEO

BUTE, inainte de marele meci: “Sunt mai bun, mai puternic si mai rapid decat Froch!” – VIDEO

Si la cantarul oficial, nu putini au fost cei care au remarcat atitudinea relaxata a romanului. Lucian Bute i-a zambit lui Carl Froch, in tot timpul in care acesta strangea din dinti si afisa o atitudine de dur. Ambii sportivi au trecut, vineri, de acest mare hop inaintea confruntarii din ring, incadrandu-se in limita categoriei supermijlocie – 76,2 kilograme.

Meciul dintre Lucian Bute si britanicul Carl Froch va avea loc la Capital FM Arena din Nottingham. Confruntarea in care Lucian Bute isi pune in joc pentru a zecea oara titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, va fi transmisa de The Money Channel.

author avatar
Cristina Stefan
1.567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger