AcasăSPORTMECI BUTE-FROCH: Lucian Bute, favorit la casele de pariuri - VIDEO ...

MECI BUTE-FROCH: Lucian Bute, favorit la casele de pariuri – VIDEO

Carl Froch e negru de suparare dupa ce a aflat ca, la doar cateva ore distanta de marea confruntare cu Lucian Bute, la el acasa, in Marea Britanie, romanul e favoritul caselor de pariuri.

Miza uriasa, sambata seara, in cazul meciului de box Lucian Bute-Carl Froch, ce va avea loc pe Capital FM Arena, din Nottingham. Lucian Bute, care a castigat toate cele 30 de meciuri din cariera de profesionist, 24 dintre ele prin KO (knock-out-n.r), e considerat favoritul caselor de pariuri, in defavoarea britanicului Carl Froch, care a castigat doar 28 din cele 30 de confruntari avute la profesionisti.

Vestea ca, la bursa pariurilor, romanul in varsta de 32 de ani e cotat drept favorit, multi mizand pe un succes prin KO din partea lui Lucian Bute, l-a facut pe Carl Froch sa aiba o rabufnire: „Casele de pariuri nu stiu (…) tot. Aceleasi case nu mi-au dat nicio sansa in fata lui Arthur Abraham – si cu asta am spus tot” , a declarat Froch, (referindu-se la meciul castigat cu unanimitate de punte in fata lui Abraham, confruntare ce i-a adus britanicului centura IBF la categoria mijlocie-n.r), potrivit Daily Star.

MECI BUTE -FROCH: LUCIAN BUTE, incurajat de romani la Nottingham: “Bute, campionul!” -VIDEO

Meciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial!

Fanii il sustin la meci pe Bute fara sa aiba voie sa fluture steagul Romaniei!

LUCIAN BUTE a trecut de cantarul oficial! -VIDEO

BUTE, inainte de marele meci: “Sunt mai bun, mai puternic si mai rapid decat Froch!” – VIDEO

Marea confruntare din ring dintre boxerii Lucian Bute-Carl Froch are los sambata seara, la Capital FM Arena, din Nottingham. Romanul Bute isi pune in joc pentru a zecea oara titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

[youtube]ZlRMEbP4LJ0[/youtube]

1.263 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger