AcasăSPORTLUCIAN BUTE a pierdut, prin knock-out, meciul cu FROCH

LUCIAN BUTE a pierdut, prin knock-out, meciul cu FROCH

LUCIAN BUTE si-a pierdut centura de campion mondial in versiunea IBF, la categoria supermijlocie, dupa ce a pierdut, prin knock-out in repriza a cincea, meciul cu britanicul CARL FROCH.

02.44 – Lucian a suferit prima infrangere la profesionisti. Boxerul nostru are o taietura urata rau in dreptul ochiului stang.

02.38 – INCREDIBIL!!! BUTE ESTE FACUT KNOCK-OUT DE FROCH. ARBITRUL PUNE CAPAT DISPUTEI IN REPRIZA A CINCEA, DUPA UN MECI IN CARE LUCIAN A BOXAT LA ADEVARATA VALOARE DOAR IN PRIMELE TREI MINUTE. APOI, BOXERUL NOSTRU A FOST SURCLASAT DE PUTERNICUL LUPTATOR BRITANIC. RAMANE SPERANTA CA LUCIAN ISI VA LUA REVANSA LA MONTREAL.

02.35 – Runda a patra: Froch loveste, loveste des si loveste puternic. Bute a rezistat bine in primele doua minute, dar in ultimele 60 de secunde a fost din nou urcat pe corzi de englez. Repriza adjudecata de Froch.

02.31 – Runda a treia: A fost dominata copios de Froch. Englezul l-a casapit pe Bute, care a rezistat cu mare dificultate loviturilor incasate. Totusi e bine ca nu a fost knock-down.

02.27 – Runda a doua: A fost ceva mai echilibrata. Froch boxeaza destul de murdar, el fiind deja avertizat pentru lovituri aplicate dupa stop. Asistam la un meci echilibrat, cu momente bune ale ambilor boxeri.

02.23 – Prima runda: Bute a tinut centrul ringului si a lovit mai mult. Froch are un stil deslanat si greoi, dar ramane periculos pe contra, loviturile lui dure putand crea mari probleme.

02.20 – A inceput meciul!!!

02.19 – Atmosfera devine irespirabila odata cu prezentarea lui Froch. 9.000 de englezi fac o atmosfera incendiara.

02.14 – Sunt intonate imnurile.

02.11 – Intra in arena si LUCIAN BUTE, campionul mondial en-titre.HAI LUCIANEEEEEEEEEEE!!!

02.07 – Intra in arena Carl Froch, in uralele a peste 9.000 de sustinatori englezi.

02.01 – Duelul galeriilor continua: „Romania, Romania!” versus huiduielile si fluieraturile englezilor.

01.56 – Frampton a castigat clar meciul cu Hirales, punctand, practic, de trei ori mai mult decat adversarul sau. Dupa o scurta pauza vor intra in arena Bute si Froch pentru mult asteptatul duel.

01.47 – S-a incheiat meciul dintre Frampton si Hirales. Cei doi s-au imbratisat la final, dupa ce si-au carat sute sau poate chiar mii de pumni. Un meci absolut senzational, probabil castigat de Frampton.

01.34 – Lucian face ultimele miscari de incalzire in vestiar.

01.12 – Lucian Bute, cu putin timp inainte de a urca in ring: „Trebuie sa castig in aceasta seara pentru a-mi demonstra valoarea”.

01.09 – Este in curs de desfasurare meciul dintre Carl Frampton si Raul Hirales, ultimul dinaintea main-eventului. Ambii boxeri sunt neinvinsi, iar acest lucru se vede si din loviturile dure pe care si le aplica. Totusi, dupa meciul din aceasta seara, doar unul dintre pugilisti va ramane neinvins.

 

 

 

 

 

00.51 – Danezul Mikkel Kessler, un posibil viitor adversar pentru Bute, este prezent in sala de la Nottingham.

00.35 – Cote l-a invins, prin knock-out tehnic in repriza a cincea, pe Mark Lloyd. Cote si-a trimis adversarul de doua ori la podea, inainte ca arbitrul din ring sa opreasca disputa, fiind evident ca britanicul nu poate riposta.

00.24 – Este evident. Froch – Bute se disputa intr-o sala arhiplina. Se simte deja tensiunea meciului din Capital FM Arena.

 

 

 

 

 

 

 

 

00.21 – Supercampionul David Haye comenteaza gala pentru Sky Sports.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

00.19 – Cu circa doua ore inainte de startul meciului dintre Froch si Bute, Capital FM Arena este aproape plina. De putin timp a inceput meciul dintre Cote si Lloyd, o disputa care pare sa fie destul de lejera pentru canadian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

00.06 – Este prezentat oficial Sugar Ray Leonard, cel care va comenta meciul dintre Froch si Bute pentru EPIX, postul de televiziune care transmite gala in SUA. In varsta de 56 de ani, Sugar Ray Leonard a fost primul boxer care a obtinut peste 100 de milioane de dolari din burse. A avut 36 de victorii (23 de victorii prin knock-out) si numai trei infrangeri, invingandu-i, printre altii, pe Thomas Hearns sau Roberto Duran.

00.02 – Sakab Mohammed, Mark Conlon, Neil Sheridan sau Martin Driver sunt doar cativa dintre britanicii care anticipeaza, pe forumul Sky Sports, o victorie a lui … Lucian Bute!

23.46 – Erick Ochieng l-a invins, la decizie, pe A. A. Lowe, unul dintre favoritii publicului. Mai sunt doar doua meciuri de disputat pana la main-event-ul galei: Carl Frampton – Raul Hirales si Pier Olivier Cote – Mark Lloyd.

23.35 – Legendarul Joe Calzaghe: „Bute este mai tehnic si mai rapid, dar cu Froch nu se stie niciodata. Carl este o bestie care foarte probabil va cauta sa-si urce adversarul pe corzi”.

23.29 – Froch a ajuns si el la Capital FM Arena. Interesant este ca, conform Sky Sports, postul de televiziune care transmite gala in Marea Britanie, Froch a venit conducandu-si singur propria masina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23.25 – Grupuri de fani au inceput sa scandeze numele lui Bute. Englezii au raspuns cu un cor de fluieraturi.

23.15 – Bute a ajuns la Capital FM Arena. Cu castile in urechi, campionul mondial a parut extrem de detasat si relaxat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23.02 – Scott Cardle l-a invins, la decizie, pe Ideh Ochuko, inlocuitorul de ultim moment al ungurului Sandor Horvath. Conform programului oficial, ar mai fi de disputat patru meciuri pana la main-eventul Froch – Bute.

22.52 – Cu circa trei ore inainte de main-eventul galei, sala este pe jumatate plina. In mod cert, arena va deveni arhiplina la ora meciului dintre Froch si Bute.

 

 

 

 

 

 

 

22.49 – Sa va spunem si primele rezultate ale galei: Ryan Aston l-a invins, prin knock-out in repriza a cincea, pe Paul Samuels; John Ryder l-a invins, la decizie, pe Luke Robinson; iar Kieran Farrell si-a trecut si el in cont o victorie obtinuta impotriva lui Jason Nesbitt.

22.37 – Stephan Larouche, antrenorul lui Bute: „Nu ne intereseaza cine si cum ne arbitreaza. Stim doar ca Bute trebuie sa impresioneze si sa castige intr-o maniera clara”. Pugilistul roman si intregul sau staff vor pleca in curand spre Capital FM Arena.

22.30 – Foarte multi fani englezi vin la meci cu stegulete ale Marii Britanii, desi romanii au fost anuntati ca nu au voie sa arboreze tricolorul in Capital FM Arena. Totusi, sunt asteptati peste 1.000 de sustinatori ai lui Bute la meci, dintre care aproape 300 numai din Pechea si Galati. Maricica Bute, mama campionului, nu a facut deplasarea si nu va urmari meciul la televizor din cauza emotiilor.

22.25 – Andre Ward pe contul de twitter: „Meciul dintre Froch si Bute va fi foarte echilibrat. Lucian este mai tehnic si mai inteligent, dar sa vedem daca poate face fata presiunii Cobrei”.

22.09 – Mihai Leu (fost campion mondial de box): „Este un meci foarte dificil, dar Bute este un boxer mai rapid si va castiga, in cele din urma”.

21.25 – Carl Froch: „Acesta este meciul vietii mele. Ar fi frumos sa ma retrag din activitate cu centura de campion la brau. Stiu ca bookmakerii nu ma dau favorit, dar ei sunt niste rahati, nu se pricep la box”.

21.21 – Cliff Rold (boxingscene.com): „Froch – Bute este un meci foarte echilibrat. Calculele mele dau o victorie a lui Froch, printr-un knock-out reusit pe final sau printr-o decizie clara. Este foarte posibil sa vedem anul acesta si revansa de la Montreal”.

21.16 – Capital FM Arena este gata sa-si primeasca oaspetii.

 

 

 

 

 

 

21.11 – This is Nottingham (ziarul de casa al lui Froch): „Exista posibilitatea ca Froch sa-l invinga pe Bute? Acest meci este atat de echilibrat incat orice rezultat este posibil”.

21.05 – Rudel Obreja: „Bute este mai motivat ca oricand. S-a pregatit foarte bine pentru acest meci. A trecut cu bine si de proba celui de-al doilea cantar, cel din dimineata meciului, si a precizat ca centura va ramane la el si dupa meciul cu Froch”.

Meciul de la Nottingham este al 31-lea si poate cel mai important de cariera de profesionist a lui Lucian. Boxerul nostru este campion mondial de mai bine de patru ani, din octombrie 2007, cand l-a invins, prin knock-out in repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio. Froch, fost dublu campion mondial la categoria supermijlocie, are tot 30 de meciuri la profesionisti, dar a pierdut doua partide, cu Mikkel Kessler si Andre Ward. Britanicul nu a mai boxat la Nottingham din octombrie 2009, cand l-a invins pe Andre Dirrell.

author avatar
Cristi Ionita
3.432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger