AcasăSPORTMECI BUTE - FROCH: Bute, mesaj pentru fani: "Sunt pregatit si increzator!"...

MECI BUTE – FROCH: Bute, mesaj pentru fani: „Sunt pregatit si increzator!”

LUCIAN BUTE a postat, sambata, un mesaj cu un ton optimist, cu doar cateva ore inainte de marele meci impotriva lui Carl Froch. Campionul roman se declara „pregatit si increzator” inainte de confruntarea din ring in care isi pune in joc pentru a zecea ora titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Bute a scris un mesaj pe contul sau de Facebook, in franceza si romana, in care le transmite sustinatorilor sai ca, la cateva ore distanta de confruntarea cu britanicul Froch, e in mare forma. „Mai sunt 12 ore pina la meci ! Sint foarte nerabdator ! Sint pregatit si increzator”, suna mesajul postat pe contul lui Lucian Bute de pe cunoscuta retea de socializare.

Campionul este sustinut la Nottingham de sute de romani, care au tinut sa ii fie alaturi inca de vineri, de la proba cantarului oficial. Fanii lui Bute i-au scandat minute in sir numele, depasindu-i, ca sustinere, pe britanicii lui Froch, chiar la ei acasa! De altfel, Bute a declarat zilele trecute, intr-un interviu, ca e „mai bun, mai puternic si mai rapid decat Froch”, chiar daca britanicul e dur si loveste cu ambele maini.

MECI BUTE -FROCH: LUCIAN BUTE, incurajat de romani la Nottingham: “Bute, campionul!” -VIDEO

Meciul BUTE-FROCH: Mai sunt doar cateva ore pana la cantarul oficial!

Fanii il sustin la meci pe Bute fara sa aiba voie sa fluture steagul Romaniei!

LUCIAN BUTE a trecut de cantarul oficial! -VIDEO

BUTE, inainte de marele meci: “Sunt mai bun, mai puternic si mai rapid decat Froch!” – VIDEO

Meciul dintre Lucian Bute (32 de ani) si Carl Froch (34 de ani) va avea loc la Capital FM Arena din Nottingham. Gala va incepe la ora 21.30 (ora Romaniei). Confruntarea in care Lucian Bute isi pune in joc pentru a zecea oara titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, va fi transmisa de The Money Channel.

717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger