AcasăSPORTMECI BUTE- FROCH, BUTE: Am capacitatea sa revin. Nu sunt distrus dupa...

MECI BUTE- FROCH, BUTE: Am capacitatea sa revin. Nu sunt distrus dupa infrangere – VIDEO

(foto: presaonline.com)

LUCIAN BUTE a pierdut, sambata noapte, titlul mondial IBF, dupa ce a fost invins de britanicul Carl Froch, prin KO, in repriza a cincea. Boxerul roman a suferit, la Nottingham, prima infrangere din cariera de profesionist, insa spune ca are forta sa revina si ca, dupa o perioada de refacere, va incepe din nou pregatirea.

(foto: presaonline.com)

Chiar daca a pierdut titlul mondial IBF in fata britanicului Froch, Lucian Bute e increzator ca are forta sa revina in ring. „Am nevoie de o perioada de refacere, apoi, impreuna cu antrenorul sa analizam pana la cel mai mic detaliu acest meci si sa incepem din nou pregatirea. (…) Sunt sigur ca am capacitatea sa revin, pentru ca nu sunt distrus dupa aceasta infrangere. Am pierdut si la amatori meciuri, apoi am revenit, iar la profesionisti asta a fost prima infrangere. Pot reveni la fel cum au facut-o si alti mari campioni”, a spus Lucian Bute, potrivit B1.ro.

Lucian Bute a fost invins prin KO in repriza a cincea de britanicul Carl Froch, intr-o confruntare desfasurata in fata a catorva mii de suporteri britanici, si a sute de sustinatori romani. Bute si-a pus in joc, pentru a zecea oara, centura IBF la categoria supermijlocie. Pana la ora meciului cu Froch, Lucian castigase toate cele 30 de meciuri disputate, 24 dintre ele prin KO.

[youtube]tMfmmViaAsc[/youtube]

915 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger