AcasăSPORTMcGregor, intr-o continua vacanta, dupa infrangere

McGregor, intr-o continua vacanta, dupa infrangere

Dupa ce a fost infrant de boxerul Floyd Mayweather, luptatorul irlandez de UFC, Conor McGregor, nu pare deloc afectat. Probabil ca „medicamentul” de 100 de milioane de euro i-a tamaduit vanataile, asa ca omul o tine numai intr-o petrecere.

Mai un club, in America, mai un chef cu apropiatii in Irlanda, ceva promovare pentru whisky-ul sau propriu si personal, ce mai, Conor o duce ca in sanul lui Avram.  Si pentru ca este generos din fire, McGregor si-a luat familia si cativa prieteni apropiati si a tulit-o in Ibiza, polul distractiei  europene.

După ce ai pus mâna pe suta<br >de milioane de euro parcă ai<br >tot dreptul să te dai cu iahtul<br >prin Baleare

Daca ai parale, fireste. Aici si-a inchiriat un iahat si poate fi vazut ziua intreaga fie cu sotia (Dee Devlin) si baietelul sau nascut in mai, Jack, fie cu paharul in mana degustand bauturi fine. Desigur, mai si pescuieste, dar principala sa indeletnicire este inotul, si, cat de des, plimbatul  cu jetski-ul. C-asa e in Baleare. Asa ca nu mai pare deloc accidentat, dar tot va mai sta vreo o luna pe bara, in ciuda fostului sau partener de antrenament, boxerul Paulie Malignaggi care l-a tot provocat la o lupta dreapta, in ring. Conor nu i-a dat un raspuns direct, dar pare mai inclinat sa se intoarca acolo unde stie sa se bata cel mai bine, in Octogon. Pana una-alta, omul nostru experimenteaza noi forme de a cheltui paralele castigate cu greu printre pumnii lui Mayweather.

author avatar
Catalin Dumitrescu
664 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger