AcasăSPORTMcClaren isi face planurile pentru Schalke

McClaren isi face planurile pentru Schalke

McClaren este pregatit deja pentru optimile de finala Europa League

Patronul, jucatorii si suporterii nu mai cred in calificarea Stelei in optimile de finala Europa League. Acum, toti asteapta sa treaca mai repede returul cu Twente, asta in vreme ce tehnicianul olandezilor se gandeste la dubla cu trupa lui Raul si Huntelaar.

McClaren este pregatit deja pentru optimile de finala Europa League

Inaintea revansei cu Twente Enschede, doar Ilie Stan mai spera sa salveze ceva din onoarea echipei sale. Pus la colt de patron, tehnicianul stelistilor stie ca, in aceasta seara, pe „De Grolsch Veste Stadium”, poate fi ultima sa aparitie pe banca echipei patronate de Gigi Becali. Dupa 0-1 pe „National Arena”, moralul jucatorilor romani este la pamant, majoritatea fiind cu gandul la numele noului antrenor, iar cativa din trei ei, cum sa plece mai repede. Nici casele de pariuri nu dau mari sanse echipei lui Ilie Stan, calificarea lui Twente Enschede avand o cota de 1,10. Altfel, antrenorul olandezilor, Steve McClaren, a rememorat clipele dinaintea returului de la Middlesbrough, din 2006, atunci cand echipa pe care o antrena a spulberat Steaua, intr-un meci din semifinalele Cupei UEFA.

„Nu cred ca voi mai repeta vreodata in cariera mea asa ceva, doua meciuri remarcabile cu Steaua si FC Basel. A fost ciudat, pierdeam cu cateva secunde inainte, nu mai speram, dar apoi Maccarone, de doua ori, ne-a facut visul realitate”, a spus McClaren. Engleyul de pe banca lui Twente este 100% convins ca va depasi Steaua in 16-imile de finala si ca va juca in faza urmatoare contra nemtiilor de la Schalke 04, care in urma cu o saptamana au remizat, 1-1, pe terenul Viktoriei Plzen. „I-am mai scos pe Schalke in urma cu cativa ani din grupe si nu ma tem de ei!”, a conchis Steve McClaren.

author avatar
Sebastian Stan
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger