AcasăSPORTMcClaren: "«Vitamina Steaua» si-a facut efectul!"

McClaren: „«Vitamina Steaua» si-a facut efectul!”

McClaren este aproape de a elimina Steaua pentru a doua oara din cupele europene

Managerul englez de la carma gruparii olandeze Twente Enschede jubileaza in urma victoriei de la Bucuresti, dar uita ce a patit FC Middlesbrough la scurt timp dupa ce i-a eliminat pe „militari” din semifinalele Cupei UEFA.

McClaren este aproape de a elimina Steaua pentru a doua oara din cupele europene

Duminica, Twente Enschede s-a impus cu 4-1 in deplasarea de la Arnhem, antrenorul Steve McClaren afirmand mandru: „Se pare ca vitamina Steaua si-a facut efectul. Sper sa tina si la returul de joi”. Fostul tehnician al gruparii Middlesbrough lasa senzatia ca a uitat celalalt efect pe care il are „vitamina” Steaua asupra formatiilor pe care el le pregateste.

Jucatorii lui Twente multumesc fanilor dupa succesul de la Arnhem

In 2006, dupa ce a eliminat Steaua din semifinalele Cupei UEFA, „Boro” a terminat sezonul pe locul 14 in Premier League, salvandu-se de la retrogradare in ultimele etape. Dezastrul n-a mai putut fi evitat ulterior, „calaii” Stelei aterizand in „Championship”, acolo unde evolueaza si in momentul de fata (locul 8 dupa 30 de etape, sanse mici de promovare). Nici Steve McClaren personal nu se descurca prea grozav dupa un meci impotriva Stelei. A dat chix in functia de selectioner al Angliei, reusind sa intre in istorie drept managerul care a ratat calificarea la Euro 2008. Apoi, au urmat esecuri la VfL Wolfsburg si Nottingham Forest, Twente reprezentand singurul sau succes in cariera de antrenor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger