AcasăSPORTMayweather vrea sa se bata cu Pacquiao

Mayweather vrea sa se bata cu Pacquiao

Pacquiao – Mayweather este considerat meciul secolului in box

Boxerul american Floyd Mayweather, campionul mondial la categoria semimijlocie in versiunea WBC, l-a provocat la un meci de rasunet pe filipinezul Manny Pacquiao, campionul versiunii WBO.

Pacquiao – Mayweather este considerat meciul secolului in box

Condamnat la sfarsitul anului trecut la trei luni de inchisoare, Mayweather a obtinut amanarea executarii sentintei pentru luna iunie a acestui an, pe motiv ca trebuie sa-si puna in joc centura pe 5 mai. Desi Mayweather si Pacquiao s-au evitat in ultimii ani, cei doi au cazut de acord pentru un meci epocal in MGM Arena din Las Vegas, dar filipinezul a dat inapoi in ultimul moment. Mai hotarat decat niciodata, Mayweather a anuntat ca a renuntat la o multime de bani pentru a-l avea pe Pacman in fata in mai, dar ca Pacman a venit cu cerinte noi. “Ne intelesem la bani, i-am facut toate poftele, acum astept sa vad daca are c….. Gunoiule, iesi si arata ca esti barbat” a fost reactia lui Mayweather la adresa filipinezului.

Americanul, neinvins in 42 de meciuri disputate la profesionisti, spune ca meciul cu Pacquiao i-ar oferi posibilitatea de a se retrage in glorie, dar adversarul sau a solicitat, printre altele, mutarea meciului spre sfarsitul lunii mai si disputarea lui intr-o locatie mai mare.

author avatar
Cristi Ionita
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger