AcasăSPORTMayweather si-a batut iar femeia

Mayweather si-a batut iar femeia

Jodie Harris s-a multumit sa fie sac de box pentru Mayweather

Boxerul american Floyd Mayweather, multiplu campion mondial la profesionisti, a calcat din nou stramb, cel poreclit „Money Mayweather” fiind surprins cand o altoia serios pe Jodie Harris, mama celor doi copii ai sai.

Jodie Harris s-a multumit sa fie sac de box pentru Mayweather

Mayweather, cunoscut pentru temperamentul sau vulcanic, a fost acuzat in dese randuri de violenta domestica, din aceasta cauza pugilistul efectuand si trei luni de inchisoare in aceasta vara. Abia iesit de la parnaie, la sfarsitul lunii august, Mayweather nu a rezistat prea mult si a calcat din nou pe bec la inceputul saptamanii.

Conform tmz.com, Jodie Harris, femeia cu care boxerul a avut o relatie cu suisuri si coborasuri in ultimii ani, ar fi sustras doua ceasuri de valoare din vila lui Mayweather, din Florida, fapt care l-a innebunit pe fostul campion mondial. Acesta i-a aplicat o corectie fizica iubitei sale oficiale, care insa nu a depus plangere. In cazul in care femeia il acuza pe pugilist de violenta domestica, din nou, Mayweather risca sa stea pana la 10 ani dupa gratii, fiind considerat recidivist. Altfel, Mayweather sustine ca vrea sa puna capat disputei verbale cu filipinezul Manny Pacquiao si sa-si masoare fortele cu acesta in ring, in 2013, dar numai in cazul in care primeste 100 de milioane de dolari pentru respectivul meci.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger