AcasăSPORTMayweather l-a egalat pe Rocky Marciano si s-a retras din box!

Mayweather l-a egalat pe Rocky Marciano si s-a retras din box!

Mayweather s-a retras neinvins, la fel ca marele Rocky Marciano

Pugilistul american Floyd Mayweather a reusit, intr-o gala desfasurata la Las Vegas, cea de-a 49-a victorie din cariera, prilej cu care l-a egalat pe legendarul Rocky Marciano. Si imediat s-a retras din activitate!

Mayweather s-a retras neinvins, la fel ca marele Rocky Marciano

La 38 de ani, Mayweather si-a pastrat invincibilitatea in cariera, cu 49 de victorii, dintre care 26 prin KO. Adversar in ultimul meci din cariera i-a fost haitianul Andre Berto, incapabil sa opuna rezistenta si pe care Floyd l-a invins cat se poate de clar. „Cariera mea este incheiata, e oficial!”, a declarat Mayweather dupa meci, care a continuat: „Trebuie sa stii cand e timpul sa te opresti, iar acesta a venit pentru mine, am aproape 40 de ani. Am fost in box timp de 19 ani, dintre care 18 am fost campion mondial; am batut toate recordurile lumii, ce mai vreti!?”.

Rocky Marciano

Campion mondial WBA si WBC, Floyd Mayweather a egalat recordul ilustrului sau compatriot Rocky Marciano, invingator in toate meciurile disputate la categoria grea si retras in 1955 cu un palmares de 49 de victorii (43 inainte de limita), dupa opt ani petrecuti la cel mai inalt nivel. Numai in 2015, Mayweather (cel mai bine platit sportiv de pe planeta) a castigat circa 300 de milioane de dolari. In meciul de sambata, Berto a avut o bursa de patru milioane de dolari, iar Mayweather a adaugat alte 70 de milioane in conturile sale.

Romanul Ronald Gavril, invingator prin KO tehnic

Pugilistul roman Ronald Gavril (foto) l-a invins prin KO tehnic in repriza a opta pe americanul Scott Sigmon, meci programat in aceeasi gala gazduita de MGM Grand. Gavril (29 ani) a trecut peste singura sa infrangere de pana acum, suferita in martie, si a obtinut doua succese, in aprilie si iunie. Ronald „The Thrill” Gavril a ajuns la a 14-a sa victorie la profesionisti (10 KO). „Castigator prin TKO in runda a opta! Multumesc Mayweather Promotions si MGM pentru faptul ca am fost undercard la aceasta gala. Asa cum am promis, imi continui drumul spre centura mondiala”, a scris Gavril pe Facebook imediat dupa meci.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger