AcasăSPORTMayweather ii da revansa lui Pacquiao

Mayweather ii da revansa lui Pacquiao

Pacquiao are sansa sa fie 100% sanatos la urmatorul meci cu Mayweather

Boxerul filipinez Manny Pacquiao a fost operat cu succes la umarul drept intr-o clinica americana din Las Vegas, la cateva zile dupa ce a fost invins de Floyd Mayweather in „meciul secolului”.

Pacquiao are sansa sa fie 100% sanatos la urmatorul meci cu Mayweather

Pacquiao a fost supus unei interventii artroscopice de catre chirurgul Neal ElAttrache, care a reparat capsula articulara a umarului drept si se asteapta la o recuperare completa a boxerului.  Filipinezul, fost campion mondial la 8 categorii diferite, s-a accidentat la umar inaintea meciului din 2 mai si risca o sanctiune din partea Comisiei atletice a statului Nevada pentru ca nu a dezvaluit acest lucru. Pacquiao risca si alte procese din partea fanilor care se considera inselati pentru ca au platit sume record pentru biletele de la MGM Grand Garden Arena, dar si din partea celor care au pariat bani multi pe victoria lui.
Din cauza nemultumirilor generate de acest meci, care nu a atins asteptarile fanilor boxului din intreaga lume, au demarat discutii pentru un meci revansa. Staff-ul lui Floyd Mayweather i-a in calcul ca lupta sa aiba loc in mai 2016, dupa refacerea filipinezului, estimata la 9-12 luni.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger