AcasăSPORTMayweather, da banii inapoi!

Mayweather, da banii inapoi!

Mayweather s-a imbogatit fara merit dupa lupta cu Pacquiao

Continua controversele legate de lupta dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, disputata in urma cu doua saptamani la Las Vegas.

Mayweather s-a imbogatit fara merit dupa lupta cu Pacquiao

Desemnat invingator de cei trei arbitri, Mayweather ar fi pierdut meciul, in realitate, dupa cum sustin cei de la „boxingnews24.com”. Cunoscutul site de box a analizat partida impreuna cu mai multi antrenori, iar concluzia i-a socat: Pacquiao a fost pugilistul mai activ in ring, cel care a lovit mai mult si la tinta! Urmarita secventa cu secventa, lupta a reliefat ca doar 14,5% din pumnii trimisi de Floyd Mayweather (68 din 471) l-au atins pe filipinez, in timp ce Manny Pacquiao a avut un procentaj mai bun, de 23,4% (98 de lovituri la tinta din 414).
Si la rundele castigate prietenul lui Lucian Bute sta mai bine: Manny a castigat sase reprize (3, 4, 6, 7, 10 si 12) fata de cele cinci ale americanului (1, 5, 8, 9 si 11); repriza a doua s-a terminat la egalitate. Peste 60.000 de persoane au dat „like” pe Facebook la materialul de pe „boxingnews24.com”, semn ca victoria lui Mayweather a fost cel putin controversata. In primul interviu televizat de dupa lupta cu Pacquiao, Floyd s-a laudat ca acest meci i-a adus castiguri in valoare totala de 225 milioane de dolari.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger