AcasăSPORTMaxim, regele lautarilor din Tg .Jiu

Maxim, regele lautarilor din Tg .Jiu

Maxim (stanga) a dat startul petrecerii, impreuna cu Voiculet

Fotbalistii lui Grigoras viseaza sa ii urmeze la Steaua pe Chiriches sau Pintilii, drept pentru care trag tare pentru a intra in gratiile lui Gigi Becali. Deocamdata, „pandurii” au facut pomana porcului si au rupt podelele pe muzica preferata in Ghencea, manelele.

Maxim (stanga) a dat startul petrecerii, impreuna cu Voiculet. Foto: impactingorj.ro

Enclava gorjeana echipa Stelei isi asteapta noii membri. Daca testul cu mingea a fost trecut cu brio de Maxim, Pleasca, Nistor sau Voiculet, specialistii din tabara liderului Ligii 1 le-au transmis jucatorilor din Tg.Jiu ca trebuie sa fie apti si pentru noptile ros-albastre, in care doar cei puternici rezista.

Tuica fiarta i-a dezmortit pe cei care au terminat anul pe locul 3. Foto: impactingorj.ro

Marti seara, Pandurii au demonstrat ca sunt urmasii de drept ai lui Tudor Vladimirescu si s-au pus pe tuica fiarta, pomana porcului si manele.

Radut si colegii sai au stat cu ochii pe "Ghita". Foto: impactingorj.ro

Potrivit impactingorj.ro, participantii l-au desemnat pe Alexandru Maxim (fotbalistul pentru care Gigi Becali plateste oricat ca sa vina in Ghencea) drept MVP-ul sindrofiei, junele international fiind cel mai bun cantaret, dansator si, nu in ultimul rand, omul care a dat cei mai multi bani lautarilor. Tanase, Chipciu sau Nikolic sunt in pericol ca faima lor de cheflii sa fie pusa in umbra de sosirea celui mai valoros om al Pandurilor.

author avatar
Sebastian Stan
475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger