AcasăSPORTMaxim, am spus!

Maxim, am spus!

Alexandru Maxim

Steaua cauta o modalitate de a-l transfera in Ghencea pe noul star de la Pandurii Tg.Jiu, internationalul Alexandru Maxim, recomandat chiar de presedintele liderului Ligii 1, Marin Condescu.

Alexandru Maxim

Dupa ce a achizitionat doua dintre cele mai bune „produse” ale Pandurilor, Vlad Chiriches si Mihai Pintilii, finantatorul Stelei si l-ar dori si pe Alexandru Maxim, un jucator de 22 de ani. “Condescu mi-a spus sa ma uit la Maxim, pentru ca e un jucator valoros.

In acest sezon, Alexandru Maxim a devenit om de baza la echipa gorjeana

La inceput nu prea imi placea, dar acum se vede ca stie, ca e un jucator adevarat!”, spune Gigi Becali. Clubul Pandurii Tg.Jiu ar accepta un schimb de jucatori, plus o suma de bani, propunerea facuta de Steaua vizand chiar acest lucru: cedarea definitiva a lui Mihai Radut, plus 500.000 de euro.

Gigi Becali vrea sa-l aduca cu orice pret pe mijlocasul Pandurilor

In 2010, FC Steaua a platit celor de la International Curtea de Arges suma de un milion de euro in schimbul lui Mihai Radut, dar in aceasta vara, Laurentiu Reghecampf a decis sa-l „exileze” pe iubitul Ginei Pistol la Tg.Jiu, Radut fiind imprumutat la Pandurii, ca parte din afacerea Pintilii.

La 18 ani, Alexandru Maxim devenea campion la juniori in Spania , cu Espanyol Barcelona, fiind adus in Romania anul trecut, din pozitia de jucator liber. Originar din Piatra Neamt, Maxim joaca pe postul de mijlocas ofensiv, fiind cotat de Transfermarkt la 1 milion de euro. Alexandru mai are contract cu gruparea gorjeana pana in 2014.

author avatar
Sebastian Stan
973 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger