AcasăSPORTMatteo si F. Charm urca in ringul Superkombat

Matteo si F. Charm urca in ringul Superkombat

Uimiti de succesul pe care il poate avea circuitul Superkombat la nivel mondial, Matteo si F. Charm, doi dintre cei mai cunoscuti interpreti din Romania, au decis ca este momentul sa urce si ei in ring.

Evenimentul va avea loc sambata seara, cand este programata gala Superkombat New Heroes Ploiesti, gala in care se vor infrunta luptatori din opt tari si care are scop caritabil, urmand a fi stransi bani pentru Spitalul de Pediatrie din Ploiesti.

Din fericire pentru fanii celor doi artisti, Matteo si F. Charm nu se vor bate in ring si vor sustine un recital in pauza dintre meciuri. Ovidiu Lipan Tandarica si Helmuth Duckadam vor fi alte doua vedete prezente la gala de la Ploiesti, in timp ce Dana Savuica va indeplini rolul de maestru de ceremonii.

Matteo si F. Charm vor colabora pe termen mai lung cu Superkombat, ei urmand sa creeze si melodia de intrare a luptatorului roman Benny Adegbuyi, sportiv ce are sanse reale de a castiga titlul de campion mondial la categoria grea.

Gala Superkombat New Heroes de sambata seara, de la Ploiesti, va fi transmisa in direct de Eurosport si de alte posturi tv de profil, astfel ca va putea fi vazuta in peste 80 de tari din intreaga lume.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger