AcasăSPORTMatematicianul Pustai antreneaza ca sa-si faca vila

Matematicianul Pustai antreneaza ca sa-si faca vila

Pustai antreneaza Gazul de cinci ani

Profesorul de matematica din Medias vrea sa finalizeze constructia casei pana de Paste. Din sezonul urmator, este aproape sigur ca tehnicianul Pustai va parasi formatia de pe Tarnava Mare.

Pustai antreneaza Gazul de cinci ani

In prezent, Cristi Pustai (47 de ani) locuieste intr-un apartament cu trei camere din blocurile ridicate de ANL in cartierul mediesean Gura Campului. Viitoarea resedinta a familiei va fi o impresionanta vila pe doua etaje, cu garaj si gazon verde in spate, plus gratar si alte dependente. Casa este in imediata apropiere a stadionului, la nici 500 de metri de „Municipal”.

Vrea si scoala particulara

Aici se va muta familia antrenorului pana de Paste

Un alt obiectiv indraznet la care viseaza Cristi Pustai este scoala particulara pe care intentioneaza sa o deschida in cel mult doi ani. Antrenorul Gazului este absolvent al Facultatii de Matematica, disciplina pe care chiar a predat-o timp de trei ani elevilor unui liceu din Medias. De buna desfasurare a scolii ar urma sa se ocupe sotia Cristina, si ea cadru didactic.

Ofertat de „U” Cluj

Apropiatii antrenorului sunt convinsi ca Pustai va parasi Gaz Metan la vara, cea mai probabila destinatie fiind Universitatea Cluj. De altfel, proaspatul transfer al lui Ovidiu Hoban, de la Medias la Cluj, reprezinta doar „garantia” trecerii tehnicianului Cristi Pustai la carma „sepcilor rosii” dupa incheierea actualului sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
352 afisari

2 COMENTARII

  1. Mare dezamagire sa vad cum se face jurnalism in Romania… articolul contine foarte multe informatii false… Apartamentul in care locuieste in prezent familia Pustai are 2 camere… Casa pe care o construiesc este… o casa frumoasa si daca doriti vile gasiti destule in Medias… adevarate resedinte… nu e si cazul acesteia… Iar scoala de care vorbiti este un vis frumos pe care familia Pustai il are pentru VIITOR… ncidecum un obiectiv pe urmatorii 2 ani… si inca ceva… domnul Pustai antreneaza DIN PLACERE… dovada faptul ca dupa atata timp este inca la Medias… oricare ar fi antrenat „pentru vila” ar fi fost plecat undeva unde ia un salar adevarat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger