AcasăSPORTMaseurii, noii smardoi din Liga 1

Maseurii, noii smardoi din Liga 1

Diego Longo il agreseaza pe Anton Helesteanu

Dupa ce preparatorul fizic de la Rapid l-a altoit pe oficialul de la FCM Tg. Mures, Anton Helesteanu, la partida din Giulesti, maseurul Liviu Ciuca, de la „U”, l-a lovit pe Ricardo Cadu, la derbiul Clujului.

Diego Longo il agreseaza pe Anton Helesteanu

La partida de duminica, dintre Rapid si FCM Tg. Mures, preparatorul fizic al celor de la Rapid, italianul Diego Longo, l-a lovit pe directorul executiv al echipei muresene, fostul arbitru Anton Helesteanu. Macaronarul s-a ales cu o suspendare de 10 luni si o amenda de 8.000 de lei din partea Comisiei de Disciplina, dar a scapat si nu va fi concediat de gruparea bucuresteana.

Momentul in care Liviu Ciuca il loveste pe Cadu

Tagma pipaitorilor de muschi a rabufnit din nou marti seara, maseurul Liviu Ciuca, de la „U” Cluj, lovindu-l cu pumnul in cap pe stoperul lui CFR Cluj, Ricardo Cadu. Comisia de Disciplina a LPF nu mai are ce sa-i faca lui Liviu Ciuca, deoarece conducerea Universitatii s-a miscat mai repede si l-a pus pe liber. „Am propus desfacerea contractului de munca a maseurului Liviu Ciuca”, a anuntat presdintele „U” Cluj, Felix Grigore.

author avatar
Sebastian Stan
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger