AcasăSPORTMarkovic, primul transfer al antrenorului Sabau la Rapid

Markovic, primul transfer al antrenorului Sabau la Rapid

Markovic este considerat de Sabau cel mai complet fundas central din tara

Rapidistii inca nu l-au prezentat oficial pe Ioan Ovidiu Sabau, insa ultimele informatii tind sa contureze portretul „Motului” la rubrica „antrenorul principal”.

Markovic este considerat de Sabau cel mai complet fundas central din tara

Presedintele clubului Gaz Metan Medias a declarat, ieri, ca aparatorul sarb Zarko Markovic este ca si transferat in Giulesti, dupa ce campioana CFR Cluj l-a refuzat pe jucator.

Sabau

„Am vorbit cu domnul Paszkany si l-am intrebat daca il intereseaza Markovic, dar mi-a spus ca are deja prea multi fotbalisti extracomunitari in lot. Intre timp, am primit o oferta scrisa de la Rapid, care a si fost aprobata de Consiliul de Administratie. Domnul Copos il doreste la Rapid, mai trebuie sa vedem daca si Nelutu Sabau il vrea la echipa”, a precizat Ioan Horoba. Markovic este cel mai inalt fundas din Liga 1, atingand 2,04 metri la cei 25 de ani ai sai. „Motul” vede in aparatorul central partenerul ideal pentru capitanul Marcos Antonio, numele lui Zarko Markovic fiind primul trecut pe lista transferurilor, care ii mai cuprinde pe Claudiu Bumba si Dorin Goga.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger