AcasăSPORTMarius Şumudică a scăpat de chin! Antrenorul român s-a despărţit de Gaziantep

Marius Şumudică a scăpat de chin! Antrenorul român s-a despărţit de Gaziantep

Marius ŞumudicăMarius Şumudică a scăpat de chin! Antrenorul român s-a despărţit de Gaziantep

Marius Şumudică, ajuns în ultimele 6 luni de contract cu Gaziantep, s-a despărţit încă de pe acum de gruparea turcească.

Din câte se pare, cele două părţi nu se aflau pe aceeaşi lungime de undă în privinţa prelungirii acordului, au apărut tensiuni şi declaraţii războinice între ei, astfel că s-a ajuns la un „divorţ”.

Gaziantep anunță că antrenorul român nu va mai conduce echipa, chiar dacă a ajuns până pe locul 4 în Turcia. „Drumurile noastre s-au despărțit. Marius Șumudică a antrenat aproximativ un an și jumătate la Gaziantep.

Ne exprimăm recunoștința sinceră față de Șumudică și întregul său staff pentru contribuția adusă echipei noastre în timpul serviciului. Le urăm succes în următoarea aventură„, anunță Gaziantep.

După meciul cu Sivasspor, pierdut de Gaziantep cu 1-2, la plecarea din stadion, Marius Șumudică a răbufnit la adresa conducerii, în contextul declarațiilor făcute de președintele clubului, Mehmet Buyukeksi, care susținea că antrenorul român urmărește doar partea financiară.

Şumudică spune că e uşurat că a scăpat

Marius Șumudică a reacţionat imediat după despărţirea de Gaziantep. „Ce să se întâmple? Ne-am despărțit de comun acord. Mâine voi încheia cu Gaziantep și o să vorbim. După ce termin aici, mă întorc în țară și vorbim. Sunt ușurat„, a spus Marius Șumudică la Digisport.

Chiar dacă a fost pus pe liber, Șumudică poate merge în Arabia Saudită, la fosta sa echipă, Al Shabab.

author avatar
Andrei Ștefan
404 afisari

2 COMENTARII

  1. Cuuuum ??? „sultanul Sumud…” care nu putea iesi pe strada din cauza efuziunii suporterilor ??? Pleaca??? S-a certat??? Cred ca-i gluma… Daca nu e si nu este sa pare ca turcilor nu le plac manelele de pe malul Dambovitei… Si uite asa s-au fasait toate stirile „mirobolante” ale foii numita GSP, despre ipochimen si despre alte transferuri visate de unii si crezute de altii. La arabi cu voi ca acolo nu conteaza cativa firfirei… Cand nu le convine, valea…

  2. Cer Fifa sa ancheteze remarcile de instigare la rasism si lui Erdogan sa prezinte scuze antrenorului in numele poporului turc!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger