AcasăSPORTMarius Stan se dezice de protestatarii galateni

Marius Stan se dezice de protestatarii galateni

Marius Stan nu vrea sa supere actuala putere din Romania

Directorul general al campioanei a anuntat ca ii sfatuieste pe ultrasii din galeria „Sidexplozia” sa stea in banca lor si sa nu ia parte la revoltele care au cuprins Romania.

Marius Stan nu vrea sa supere actuala putere din Romania

Uneori, aliantele politice bat convingerile intime. Este si cazul lui Marius Stan, care, ieri, a remis un comunicat de presa in care condamna protestele declansate in tara in ultimele zile. „FC Otelul Galati se delimiteaza total de framantarile sociale care constituie in prezent principalul subiect pentru opinia publica din Romania, nu a avut si nu va avea niciun amestec in aceasta problema. De asemenea, ii sfatuim pe suporterii nostri sa evite, ca grup distinct, situatiile social-politice de acest gen. Nu trebuie sa amestecam fotbalul cu politica, iar clubul nostru a militat mereu pentru ca sportul sa fie apolitic si nu se dezice nici acum de acest tel. Evident, fiecare suporter al FC Otelul Galati are dreptul, in nume propriu, sa faca ce doreste, in conditiile legii”, se arata in comunicatul semnat de Marius Stan.

Fanii Otelului au interzis la miting

Directorul campioanei intentioneaza sa candideze pentru fotoliul de primar al Galatiului, mai multe partide politice dorind sa-l „transfere” pe oficialul otelar. PD-L-ul are cele mai mari sanse sa „semneze” cu Stan, conform ultimelor informatii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
559 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger