AcasăSPORTMarius Stan: "Otelul nu merita in Liga Campionilor!"

Marius Stan: „Otelul nu merita in Liga Campionilor!”

Marius Stan este decis sa taie in carne vie la Galati

Seful campioanei afirma ca echipa pregatita de Dorinel Munteanu ar face bine sa nu se prezinte la partida cu Manchester United.

Marius Stan este decis sa taie in carne vie la Galati

Prestatia lamentabila a Otelului in acest debut de campionat l-a convins pe Marius Stan ca rivalii aveau dreptate atunci cand sustineau ca galatenii nu merita sa participe in Liga Campionilor. Dupa cinci etape, o spune chiar directorul general al gruparii de la malul Dunarii: „Plutim prea mult dupa ce am cucerit cele doua trofee, titlul si Supercupa, iar asta ne costa. Pai, daca era sa jucam duminica impotriva lui Manchester United, cred ca am fi refuzat deplasarea in Anglia. Mai bine pierzi prin neprezentare decat sa te faci de rusine! Sa fie clar! Noi nu avem ce cauta la masa bogatilor, jucatorii nostri trebuie sa inteleaga ca nu mai merge cu jumatati de masura!”.

In privinta sanselor la campionat ale galatenilor, Stan considera ca va curge multa apa pe Dunare pana cand Otelul se va implica, din nou, in lupta pentru titlu: „Sunt sigur ca in viata asta n-o sa mai prindem Otelul campioana”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
186 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger