AcasăSPORTMarius Stan - acuzat ca a cheltuit 11,75 milioane euro in 2011!

Marius Stan – acuzat ca a cheltuit 11,75 milioane euro in 2011!

Marius Stan nu mai este dorit de Consiliul de Administratie al galatenilor

Actionarii de la FC Otelul SA au prezentat bilantul ultimului an al echipei de fotbal, conducerea fiind consternata de faptul ca nivelul cheltuielilor din ultimul an este unul urias. Acum, Marius Stan trebuie sa dea socoteala.

Marius Stan nu mai este dorit de Consiliul de Administratie al galatenilor

Dupa sedinta furtunoasa de luni, actionarul Ion Ungureanu a prezentat acuzele care i se aduc directorul general demis Marius Stan. Nivelul cheltuielilor pe 2011 a ajuns la uluitoarea suma de 11,75 milioane euro, dublu fata de exercitiu financiar precedent.

„Profitul, in conditiile in care la finalul anului trecut s-au incasat de la UEFA 6,5 milioane euro, a fost doar de 326.000 euro, ceea ce reprezinta doar o picatura fata de cat ar fi fost nevoie sa acopere pierderile uriase din anii anteriori”, spune Ion Ungureanu.

Alfat in plina campanie electorala pentru alegerile locale, galateanul Marius Stan a incercat sa se apere, explicand pe ce s-au dus banii. „Atunci cand obtii performante la un nivel foarte inalt, nu poti evita sa nu ai si cheltuieli peste masura. Ca sa castigam campionatul, au fost un numar mai mare de victorii, deci prime mai multe. Bonusurile pentru castigarea titlului au fost de 100.000 de euro, pentru fiecare fotbalist care a jucat mai mult de 24 de meciuri. Organizarea meciurilor de Liga Campionilor au generat chetuieli importante. Acuzatiile sunt aberante si o sa intentez proces pentru calomnie”, a precizat Stan. In plus, conducerea administrativa a anuntat ca va ceda clubul doar Primariei din Galati si nu unui investitor.

author avatar
Sebastian Stan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger