AcasăSPORTMarius Niculae nu s-a dezlipit de Cristina la Revelion! FOTO

Marius Niculae nu s-a dezlipit de Cristina la Revelion! FOTO

“Sageata” si-a petrecut noaptea dintre ani in clubul Barletto alaturi de sotie si de un grup de prieteni, demonstrandu-le celor prezenti ca familia Niculae se iubeste la fel ca in prima zi.

DRAGOSTE n Marius si Cristina se iubesc la fel ca in prima zi

Golgheterul Ligii 1, cu 14 goluri reusite in turul campionatului, a tinut sa petreaca Revelionul alaturi de sotia lui, Cristina , dar si cu un grup de preiteni apropiati. Niculae este aproape de o despartire de Dinamo, fiind ofertat din Coreea de Sud, dar actionarii din Stefan cel Mare trag cu dintii de cel mai important marcator al lor. Partenerul lui Ionel Danciulescu in atacul dinamovist a vrut sa uite pentru o seara de neintelegerile de la club si , insotit de Cristina a ales sa petreaca Revelionul in cel mai nou club de fite din nordul Bucurestiului, clubul Barletto.

CUMINTE Marius Niculae a preferat energizantele in noaptea de Revelion

Marius Niculae s-a simtit foarte bine in noaptea dintre ani, a dansat, a ras toata seara cu prietenii sai, dar mai ales nu s-a dezlipit de Cristina. Desi sunt impreuna de peste 11 ani, cei doi se iubesc la fel de mult, dovada fiind si seara petrecuta in locatia de pe malul Lacului Tei, cand Cristina si Marius s-au comportat ca doi tineri proapat indragostiti. Marius nu s-a atins de alcool si a preferat energizantele si bauturile racorioare. Abia spre dimineata, fotbalistul si grupul sau de prieteni au parasit clubul Barletto, nu inainte ca Marius sa il roage pe DJ sa puna cateva melodii preferate de ale sale.

IN FORMA n Marius si Cristina nu au vrut sa se odihneasca deloc
In timp ce prietenii sai au preferat whisky, Marius a stat pe apa plata cu lamaie

 

author avatar
Sebastian Stan
906 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger