AcasăSPORTMarius Niculae, eroul etapei in China

Marius Niculae, eroul etapei in China

De doua meciuri a avut nevoie atacantul roman Marius Niculae pentru a se impune in campionatul de fotbal al Chinei.

Dupa ce in prima etapa, 1-0 cu Dalian Aerbin, a fost extrem de activ, dar nu a reusit sa inscrie, Niculae a fost eroul lui Shandong Luneng in victoria obtinuta, cu 2-0, impotriva lui Changchun Yatai.

Fostul jucator al lui FC Vaslui a pasat decisiv la golul prin care a Lu a deschis scorul, in minutul 7, iar apoi a marcat golul de 2-0 in minutul 12, cu un sut din apropiere.

Evolutia remarcabila a lui Niculae nu a trecut neobservat, atacantul fiind introdus in echipa etapei de catre presa chineza.

Alaturi de acesta se afla jucatori cu nume precum Zvjezdan Misimovic, actualmente la Guizhou Renhe si fost la Wolfsburg, Bayern Munchen, Galatasaray sau Dinamo Moscova, si Frederik Kanoute, actualmente la Beijing Guoan si fost la Lyon, West Ham, Tottenham sau Sevilla.

Gratie victoriei de ieri, 2-0 cu Changchun Yatai, Shandong Luneng a urcat pe locul 3 in campionatul Chinei, fiind depasita doar la golaveraj de Guangzhou Pharma si Beijing Guoan.

Marius Niculae este coleg de echipa, la Shandong Luneng, cu australianul Ryan McGowan, argentinianul Leonardo Pisculichi (fost la Argentinos Juniors si Mallorca), libanezul Roda Antar (fost la Hamburg, Freiburg si Koln) si brazilianul Gilberto Macena. Antrenorul echipei este nimeni altul decat Radomir Antic (64 de ani), singurul antrenor din istorie care le-a pregatit pe Real Madrid, FC Barcelona si Atletico Madrid.

author avatar
Cristi Ionita
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger