AcasăSPORTMarius Niculae, convins cu 30.000 de euro

Marius Niculae, convins cu 30.000 de euro

Niculae are 15 reusite in acest sezon

Nasul Cristi Borcea este cel care l-a intors din drum pe atacantul in varsta de 31 de ani, desi jucatorul era pregatit sa se transfere in China.

Niculae are 15 reusite in acest sezon

Liderul campionatului va ataca returul tot cu Marius Niculae in ofenvinsa. Golgeterul la zi al Ligii 1 (15 reusite) ramane in Stefan cel Mare, in pofida dorintei de a pleca in China, acolo unde avea o oferta financiara net superioara. Din cate se pare, nasul Cristi Borcea l-a convins sa continue la Dinamo, promitandu-i marirea salariului, de la 170.000 de euro la 200.000 de euro. „Nu stiu daca o sa raman, in zilele viitoare se decide totul. Eu as pleca la cascaval mai mult si nu cred ca m-ar condamna cineva. Trebuie sa ma gandesc si la familia mea”, declara Marius Niculae saptamana trecuta.

A schimbat patru echipe in cinci ani

Internationalul „cainilor” aplica o strategie binecunoscuta fanilor din „Groapa”: face un excelent tur de campionat, dupa care pleaca la prima propunerea tentanta primita. In ultimii patru ani, Niculae a trecut pe la FSV Mainz, Inverness, Dinamo si Kavala, la greci rezistand doar 12 meciuri, in care a marcat de patru ori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger