AcasăSPORTMarius Copil, imaginea BMW in Romania

Marius Copil, imaginea BMW in Romania

Colaborarea dintre producatorul auto BMW si sportivii de succes ai Romaniei continua. Grup West Premium Arad, unul dintre dealerii nemtilor, tocmai ce-a semnat un acord cu tenismanul Marius Copil.

Copil s-a pozat alaturi de noul sau BMW

Nascut si crescut la Arad, Marius Copil este al doilea component al echipei de Cupa Davis care devine imaginea BMW in Romania, dupa ce rolul a fost indeplinit anul trecut de Horia Tecau.

Tenismanul s-a declarat un fan al brandului german

Cei de la BMW si-au indreptat atentia spre Copil dupa ce aradeanul a castigat, luna trecuta, challenger-ul de la Quimper. Marius va avea misiunea de a promova brand-ul in special in zona de vest a tarii, urmand a incasa pentru actiunile si sedintele foto la care participa in jur de 100.000 de euro, cam cat a castigat pana acum din tenis in intreaga sa cariera! In plus, Copil (22 de ani) va avea la dispozitie in tara un BMW X5 ultimul racnet.

Reprezentantii brand-ului german in Romania obisnuiesc ca an de an sa-si asimileze imaginea cu cea a unui sportiv de succes, legendarii Gica Hagi si Ilie Nastase semnand acorduri de colaborare cu BMW inca din 2008.

author avatar
Cristi Ionita
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger