AcasăSPORTMarion Bartoli, anunt SOC dupa ce romanca SIMONA HALEP a invins-o la...

Marion Bartoli, anunt SOC dupa ce romanca SIMONA HALEP a invins-o la Cincinnati! (VIDEO)

Frantuzoiaca Marion Bartoli, detinatoarea titluluila Wimbledon, a luat o decizie dura privitor la cariera ei in lumea tenisului. Jucatoarea aflata in prezent pe locul 7 in ierarhia mondiala a anuntat ca se retrage. Si-a comunicat hotararea chiar dupa meciul din turul secund al turneului de la Cincinnati, pierdut in fata Simonei Halep.

In timp ce romanca si fanii sai din tara si din strainatate se bucurau, pe buna dreptate, de victoria contra unei adversare redutabile – scor 3-6 , 6-4, 6-1 -putini stiau ce e in sufletul lui Bartoli. Nu se gandeau ca frantuzoiaca se pregatea sa faca cel mai greu anunt din cariera. Iar mesajul anuntat in cadrul unei conferinte de presa de dupa meciul din cadrul mansei secunde a evenimentului de pe taram american avea sa bulverseze lumea tenisului profesionist.

Cu ochii in lacrimi si vocea care trada emotia puternica, Bartoli a dat lumii de veste ca a decis sa se retraga. Accidentarile din ultima perioada si faptul ca organismul ei nu mai face fata antrenamentelor solicitante si presiunii competitiilor au facut-o pe frantuzoaica sa puna racheta in cui, la doar 28 de ani.  „E timpul sa ma retrag si sa-mi inchei cariera. (…) Nu e niciodata simplu… dar asta chiar a fost ultimul meci din cariera mea. Pur si simplu nu mai pot (continua-n.r.)”, a marturisit jucatoarea de tenis.

[youtube]lYv74NUZfZ0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger