AcasăSPORTMarion Bartoli a eliminat-o pe campioana en-titre de la Wimbledon

Marion Bartoli a eliminat-o pe campioana en-titre de la Wimbledon

Frantuzoaica Marion Bartoli a produs cea mai mare surpriza a turneului de tenis de la Wimbledon, ea reusind sa o invinga pe americanca Serena Williams.

Neinvinsa la Wimbledon din 2008, americanca Serena Williams, campioana din 2009 si 2010, a parasit editia din acest an a turneului londonez inca din faza optimilor de finala. Ea a fost invinsa, cu 6-3, 7-6, de frantuzoaica Marion Bartoli, dupa un meci care a durat 117 minute.

Bartoli a reusit mai multi asi, 10-8, dar a comis si mai multe duble-greseli, 5-1. In sferturi, frantuzoaica va da piept cu germanca Sabine Lisicki, una dintre revelatiile editiei din acest an. Nemtoaica a trecut, cu 7-6, 6-1, de cehoaica Petra Cetkovska.

Tot in sferturi, austriaca Tamira Paszek o va infrunta pe Victoria Azarenka, din Belarus, favorita numarul patru. Rusoaica Maria Sarapova, favorita numarul cinci, si cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numarul opt, s-au calificat si ele in sferturi. Kvitova a trecut in 45 de minute de belgianca Yanina Wickmayer, jucatoare pe care a invins-o cu 6-0, 6-2.

Britanicul Andy Murray, favoritul numarul patru, si australianul Bernard Tomic sunt primii jucatori calificati in faza sferturilor de finala pe tabloul masculin.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger