AcasăSPORTMarii sportivi sunt noua țintă pentru lumea interlopă!

Marii sportivi sunt noua țintă pentru lumea interlopă!

După Luis Diaz și Neymar, un alt mare sportiv ajunge victima infracțiunilor comise de lumea interlopă. Este vorba despre campionul Super Bowl Earl Thomas, „deposedat” de aproape 2 milioane de dolari printr-o metodă extrem de ingenioasă.

Earl Thomas, unul dintre starurile NFL, a fost lăsat cu conturile goale după ce iubitul fostei sale soții s-a folosit de identitatea acestuia pentru a realiza un jaf ca-n filme.

K.J. Thompson, actualul iubit al Ninei (ex-concubina lui Earl Thomas), scrie Daily Mail, s-a folosit de un permis de conducere cu poza sa, dar pe care a reușit să înscrie datele celebrului sportiv american. Ulterior, actul de identitate falsificat a fost folosit pentru a accesa conturile lui Earl. De asemenea, K.J. a furat și câteva dintre mașinile de lux deținute de vedeta NFL.

Culmea sfidării: la momentul arestării sale, hoțul conducea chiar un bolid de lux „împrumutat” de la sportiv. Este vorba despre un Rolls Royce Cullinan SUV, mașină care are un preț de catalog de ordinul sutelor de mii de dolari!

Din păcate, întâmplarea cu Earl Thomas se înscrie într-un tipar ce arată că lumea interlopă și-a fixat noua țintă – marii sportivi de pe glob, cei cu venituri anuale de ordinul milioanelor! Nu mai departe de zilele trecute alte două staruri au fost atacate de grupări infracționale. Iubita lui Neymar a fost călcată de hoți în locuința din Cotia, Brazilia, iar atacantul columbian Luis Diaz încă încearcă să-și elibereze tatăl din ghearele celor care l-au răpit la data de 28 octombrie.

author avatar
Mihail Ioan
921 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger