AcasăSPORTMarii sportivi sunt noua țintă pentru lumea interlopă!

Marii sportivi sunt noua țintă pentru lumea interlopă!

După Luis Diaz și Neymar, un alt mare sportiv ajunge victima infracțiunilor comise de lumea interlopă. Este vorba despre campionul Super Bowl Earl Thomas, „deposedat” de aproape 2 milioane de dolari printr-o metodă extrem de ingenioasă.

Earl Thomas, unul dintre starurile NFL, a fost lăsat cu conturile goale după ce iubitul fostei sale soții s-a folosit de identitatea acestuia pentru a realiza un jaf ca-n filme.

K.J. Thompson, actualul iubit al Ninei (ex-concubina lui Earl Thomas), scrie Daily Mail, s-a folosit de un permis de conducere cu poza sa, dar pe care a reușit să înscrie datele celebrului sportiv american. Ulterior, actul de identitate falsificat a fost folosit pentru a accesa conturile lui Earl. De asemenea, K.J. a furat și câteva dintre mașinile de lux deținute de vedeta NFL.

Culmea sfidării: la momentul arestării sale, hoțul conducea chiar un bolid de lux „împrumutat” de la sportiv. Este vorba despre un Rolls Royce Cullinan SUV, mașină care are un preț de catalog de ordinul sutelor de mii de dolari!

Din păcate, întâmplarea cu Earl Thomas se înscrie într-un tipar ce arată că lumea interlopă și-a fixat noua țintă – marii sportivi de pe glob, cei cu venituri anuale de ordinul milioanelor! Nu mai departe de zilele trecute alte două staruri au fost atacate de grupări infracționale. Iubita lui Neymar a fost călcată de hoți în locuința din Cotia, Brazilia, iar atacantul columbian Luis Diaz încă încearcă să-și elibereze tatăl din ghearele celor care l-au răpit la data de 28 octombrie.

821 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Occidentul se înșeală cu privire la economia Chinei! Zvonurile unui colaps iminent – doar zvonuri

Dacă deschideți un ziar de afaceri occidental, probabil că veți ajunge la concluzia că economia chineză merge prost, sau poate chiar este pe punctul...

Netanyahu joacă ruleta rusească

Războiul declanșat în Gaza aduce doar câteva câștiguri strategice pentru Israel, dar și acelea în scădere. În fața unor imense amenințări interne și a...