AcasăSPORTMarica, tigara si filmul „Gangster Squad”

Marica, tigara si filmul „Gangster Squad”

Internationalul Ciprian Marica a inceput sa-l copieze pe bunul sau prieten Adrian Mutu si ii transmite mesaje selectionerului Victor Piturca prin intermediul Facebook-ului.

Cea mai recenta postare a atacantului a iscat o polemica printre „fanii” jucatorului; majoritatea condamna fotografia cu Ciprian Marica tinand un pahar de bautura si o tigara in mana dreapta. „Sportiv de performanta Marica? Niciodata nu ai sa vezi vreun jucator din generaţia de aur asa”, „La mulţi ani, Cipriane, da’ tigara aia ce cauta in poza … proasta miscare, parerea mea… o sa curga comentarii contra… nu era cazul… cel putin nu din partea ta” sau „Cipri, sterge poza, frate, ca te vede nea Piti!”, au fost doar cateva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a lui Marica.

Ca sa evite escaladarea subiectului, Ciprian Marica a revenit cu o explicatie: „Dragilor, la multi ani din nou! Asa de multi sfinti?! Pozele de Revelion sun tuna, viata de zi cu zi e alta. Eu nu fumez! Nu am facut-o niciodata. Tigara nu imi apartine, face parte din recuzita”.
„Recuzita” la care se refera Marica este copiata dupa cea a actorului Ryan Gosling, care a jucat un rol in filmul Gangster Squad.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
780 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger