AcasăSPORTMarica - Steaua, divort la primul termen!

Marica – Steaua, divort la primul termen!

Marica a mai bifat un esec in cariera

Adus cu surle si trambite, Ciprian Marica lasa Steaua dupa nici macar sase luni. A jucat noua meciuri, niciun gol marcat si multa, multa dezamagire.

Marica a mai bifat un esec in cariera

Cand a semnat cu gruparea lui Gigi Becali, discursul lui Marica era despre castigarea titlului si accederea in grupele Ligii Campionilor. La plecare, deja fostul international regreta ca a ratat toate obiectivele pe care si le-a propus. „(…) Contractul meu cu Steaua s-a incheiat. Am venit sa castig toate competitiile in care era angrenata echipa si sa jucam in grupele UCL. Din pacate, nu am reusit sa castigam titlul, nu am reusit sa ne atingem obiectivele, ale echipei si ale mele, personale. Asa ca am decis ca experienta mea la Steaua sa se opreasca aici. Multumesc patronului, lui Laurentiu Reghecampf, le multumesc si baietilor pentru experientele traite impreuna”, a anuntat Marica pe Facebook.

Despre planurile de viitor, Ciprian e in cautarea unei noi provocari, dupa cum singur recunoaste: „Cred ca e timpul pentru o noua experienta. M-am refacut dupa accidentare, sunt sanatos, mi-e dor de fotbal dupa doar cateva zile de vacanta, asa ca voi porni pe un drum nou”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger